Μειωμένο ρίσκο στην αγγλική Premier League από την στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Μια νέα προσφορά της Goalbet υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο που συνοδεύει επιλεγμένα στοιχήματα σε αγώνες των επόμενων ημερών και οι παίχτες που θα την εκμεταλλευτούν θα μπορέσουν να διεκδικήσουν κέρδη και, στην περίπτωση που δεν τα καταφέρουν, να εξασφαλίσουν μια αποζημίωση. Αναλυτικότερα, η Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, μειώνει το ρίσκο που συνοδεύει επιλεγμένα παρολί που θα τοποθετήσουν τα μέλη της στους επερχόμενους αγώνες της αγγλικής Premier League.

Η νέα προσφορά ισχύει έως και την Κυριακή και οι παίχτες που θα την εκμεταλλευτούν θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα και να χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, προκειμένου να εξασφαλίσουν την αποζημίωση.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Για να μπορέσουν να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί με τουλάχιστον 4 αγώνες από την Premier League. Το παρολί θα πρέπει να αποτελείται μόνο από προβλέψεις που έχουν τοποθετηθεί στο pre-game των αγώνων, ενώ παράλληλα όλα τα σημεία θα πρέπει να αφορούν στην αγορά του 1Χ2 των αγώνων (με μόνη εξαίρεση τους αγώνες που προσφέρονται με 0% γκανιότα). Τέλος, η αξία του στοιχήματος, αλλά και η συνολική του απόδοση δεν έχουν καμία σημασία για την προσφορά.

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα θα πρέπει επίσης να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά, στέλνοντας ένα μήνυμα με το ID του δελτίου τους στην Goalbet.

 

Οι παίχτες που θα εξασφαλίσουν την αποζημίωση

Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στους αγώνες της Premier League θα μπορέσουν να διεκδικήσουν μια αποζημίωση, μόνο στην περίπτωση που θα χάσουν εξαιτίας ενός αγώνα. Σε αυτή την περίπτωση, οι παίχτες θα εισπράξουν ένα πριμ, με αξία ίση με του χαμένου παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Το πριμ, τέλος, θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, αλλά και για ανάληψη, αν καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της εταιρίας στοιχημάτων Goalbet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία