ΑΕΚ-Ντιναμό με ανταμοιβές στο live στοίχημα της Novibet

Ένας από τους αγώνες του σημερινού προγράμματος του Europa League που ξεχωρίζουν είναι αυτός που διεξάγεται στην Αθήνα, ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ντιναμό Κιέβου. Ο αγώνας δεν έχει μόνο ελληνικό ενδιαφέρον, αλλά και στοιχηματικό. Και το ενδιαφέρον αυτό ενισχύεται ακόμη περισσότερο, χάρη στη σημερινή προσφορά** της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet.

Η σημερινή προσφορά** της Novibet υπόσχεται να ανταμείψει τους παίχτες που θα συντονιστούν στο live του αγώνα και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα κατά τη διάρκειά του. Οι παίχτες αυτοί θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν στοιχήματα χωρίς ρίσκο, ανάλογα με τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν.

 

Ποιοι δικαιούνται στοιχήματα χωρίς ρίσκο στο ΑΕΚ-Ντιναμό;

Η προσφορά** της Novibet, η οποία να σας θυμίσουμε πως ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, ισχύει αποκλειστικά κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ντιναμό Κιέβου και σε αυτή συμμετέχουν μόνο τα live στοιχήματα. Για να διεκδικήσουν την ανταμοιβή τους, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν μονά ή παρολί live στοιχήματα, αξίας τουλάχιστον 10 ευρώ, σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά του αγώνα. Ωστόσο, τα σημεία που θα επιλέξουν θα πρέπει να έχουν απόδοση 1.50 και άνω.

Εφόσον τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, θα δικαιούνται την ανταμοιβή τους, ανεξάρτητα από το αν θα διευθετηθούν ως κερδισμένα ή χαμένα. Και, ανάλογα με την αξία τους, θα κερδίσουν και το αντίστοιχο στοίχημα χωρίς ρίσκο.

 

Τρία διαφορετικά στοιχήματα χωρίς ρίσκο

Οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν ένα από τα στοιχήματα χωρίς ρίσκο που μοιράζει η σημερινή προσφορά** της Novibet. Όσοι στοιχηματίσουν 10-24,99 ευρώ κατά τη διάρκεια του αγώνα θα κερδίσουν ένα στοίχημα μικρής αξίας, όσοι στοιχηματίσουν 25-49,99 ευρώ θα κερδίσουν ένα στοίχημα μεσαίας αξίας και όσοι στοιχηματίσουν 50 ευρώ και άνω θα κερδίσουν ένα στοίχημα μεγάλης αξίας.

Χάρη στα στοιχήματα που θα εξασφαλίσουν, τέλος, οι παίχτες θα μπορούν έπειτα να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν χρήματα από τον λογαριασμό τους.

Τέλος να σας ενημερώσουμε πως για σήμερα η ιστοσελίδα Nοvibet έχει ενεργοποιήσει την προσφορά** της 0% γκανιότας* στον αγώνα Λυών-Βιγιαρεάλ του Europa League.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία