Ανταμοιβές για τα live στοιχήματα του Μουντομπάσκετ από την ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet

Η Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στο Μουντομπάσκετ της Κίνας και προσφέρει αμέτρητες επιλογές στοιχηματισμού σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς (όπως τα μακροχρόνια στοιχήματα που είχε ανακοινώσει πριν λίγες ημέρες). Όπως είναι φυσικό, οι αγώνες της κορυφαίας διοργάνωσης του μπάσκετ καλύπτονται και στο live στοίχημα, με τους παίχτες να μπορούν να τοποθετούν τις προβλέψεις τους κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τις κατάλληλες προβλέψεις, μάλιστα, θα έχουν την δυνατότητα να εκμεταλλευτούν μια νέα προσφορά** και να διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και μια ανταμοιβή. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα live στοιχήματα στους αγώνες του Μουντομπάσκετ και να διεκδικήσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, είτε κερδίσουν είτε χάσουν.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά** της Novibet;

Η νέα προσφορά** της στοιχηματικής εταιρίας Novibet ισχύει αποκλειστικά για τα κατάλληλα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της στη διάρκεια των αγώνων του Μουντομπάσκετ. Κάθε παίχτης μπορεί να στοιχηματίσει σε οποιονδήποτε σημερινό αγώνα επιθυμεί, αρκεί να καλύψει κάποιες απλές προϋποθέσεις. Τα στοιχήματά του θα πρέπει να είναι μονά και live και να τοποθετήσει τουλάχιστον τέσσερα τέτοια κατά τη διάρκεια της ημέρας. Επιπλέον, μπορούν να αφορούν σε οποιαδήποτε αγορά κάθε αγώνα, αρκεί να συνοδεύονται από απόδοση 1.70 και άνω. Η αξία κάθε τέτοιου στοιχήματος, τέλος, θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 5 ευρώ.

Όσοι τοποθετήσουν τέσσερα τέτοια στοιχήματα θα εξασφαλίσουν αυτόματα την ανταμοιβή της προσφοράς**, είτε κερδίσουν είτε χάσουν. Το πώς θα διευθετηθούν τα στοιχήματά τους δεν έχει καμία απολύτως σημασία για τη συμμετοχή τους στην προσφορά**.

 

Οι ανταμοιβές που περιμένουν τους παίχτες

Όσοι, λοιπόν, καλύψουν τις παραπάνω προϋποθέσεις θα εξασφαλίσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, ως ανταμοιβή για τη συμμετοχή τους στην προσφορά**. Το στοίχημα αυτό θα έχει συγκεκριμένη αξία, ανάλογη και με τη συνολική αξία των στοιχημάτων που θα τοποθετήσουν. Με άλλα λόγια, όσοι τοποθετήσουν στοιχήματα μικρής συνολικής αξίας θα εξασφαλίσουν ένα στοίχημα μικρής αξίας, ενώ όσοι τοποθετήσουν στοιχήματα μεγάλης συνολικής αξίας ένα στοίχημα μεγάλης αξίας.



** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία