Παρολί μειωμένου ρίσκου στο Κύπελλο Βραζιλίας από την ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Η Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, έχει δημιουργήσει μια μικρή παράδοση τις τελευταίες ημέρες, ανακοινώνοντας προσφορές για τους αγώνες ποδοσφαίρου του Κυπέλλου Βραζιλίας (όπως χτες ο αγώνας Κρουζέιρο-Φλουμινένσε) και δίνοντας στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν στοιχήματα μειωμένου ρίσκου σε αυτούς. Και σήμερα, λοιπόν, τα μέλη της Goalbet μπορούν να τοποθετήσουν επιλεγμένα παρολί που να περιλαμβάνουν τον επιλεγμένο αγώνα του Κυπέλλου Βραζιλίας και να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο.

Αναλυτικότερα, η προσφορά της εταιρίας στοιχημάτων Goalbet υπόσχεται να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα, συμπεριλαμβάνοντας τον αγώνα ανάμεσα σε Σάντος και Ατλέτικο Μινέιρο, και χάσουν. Για να εξασφαλίσουν την αποζημίωση, όμως, θα πρέπει να επαληθευθεί και η πρόβλεψη της Goalbet για τον πρώτο σκόρερ του αγώνα.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της Goalbet θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί που να περιέχει και μια πρόβλεψη στον αγώνα ανάμεσα σε Σάντος και Ατλέτικο Μινέιρο. Η αξία του παρολί και ο αριθμός των σημείων που θα περιέχει δεν έχει καμία απολύτως σημασία, αρκεί να τοποθετηθεί στο pre-game, να περιλαμβάνει μια πρόβλεψη στον επιλεγμένο αγώνα και να αποτελείται αποκλειστικά από προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2.

Όσοι τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα θα πρέπει έπειτα να ενημερώσουν την Goalbet, στέλνοντας το ID του δελτίου τους μέσω e-mail. Και έπειτα, θα πρέπει να περιμένουν, για να συμβούν δύο πράγματα. Το πρώτο είναι να σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα είτε ο Εντουάρντο Σάσα είτε ο Γίμι Τσαρά – άλλωστε, μόνο σε αυτή την περίπτωση θα ενεργοποιηθεί η προσφορά της Goalbet. Και το δεύτερο είναι να χάσει το στοίχημά τους, προκειμένου να εξασφαλίσουν την αποζημίωση.

Η αποζημίωση που θα εξασφαλίσουν τα μέλη της Goalbet που θα έχουν καλύψει στο έπακρο τις προϋποθέσεις της προσφοράς θα ισούται με το ποσό που θα έχουν χάσει, εξαιτίας του παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Επιπλέον, θα έχει τη μορφή πριμ και θα είναι διαθέσιμη για ανάληψη, μόνον αφότου καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία