Συνεργάζεται με την IGT στις ΗΠΑ η στοιχηματική εταιρεία William Hill

Δύο από τις μεγαλύτερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται αυτή τη στιγμή στην αγορά των ΗΠΑ, η σχεδιάστρια λογισμικού IGT και η στοιχηματική εταιρεία William Hill, ανακοίνωσαν τη νέα συνεργασία τους, μέσω της οποίας θα προσφέρουν προϊόντα στοιχηματισμού στις Πολιτείες που έχουν νομιμοποιήσει τα τυχερά παιχνίδια.

Η συγκεκριμένη συμφωνία, μάλιστα, φέρνει τη William Hill σε όλες τις νόμιμες αγορές στοιχήματος των ΗΠΑ, αφού επεκτείνει τη δράση της και στις έξι Πολιτείες που έχουν νομιμοποιήσει το στοίχημα: New Jersey, Rhode Island, Mississippi, Delaware, West Virginia και Nevada.

 

Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας IGT και William Hill

Η συμφωνία των δύο πλευρών θα έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας κορυφαίας ηλεκτρονικής πλατφόρμας στοιχηματισμού, την οποία θα μπορούν να εκμεταλλευτούν οι δημόσιες επιχειρήσεις που προσφέρουν λοταρίες και άλλα τυχερά παιχνίδια. Η νέα πλατφόρμα μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες κάθε επιχείρησης και να προσφέρουν υπηρεσίες νόμιμου στοιχηματισμού.

Η William Hill, μάλιστα, είναι η μεγάλη κερδισμένη της συμφωνίας, αφού καταφέρνει έτσι να δραστηριοποιηθεί και στις δύο εναπομείνασες αγορές (Delaware και West Virginia) των ΗΠΑ που δεν είχε παρουσία. Στις συγκεκριμένες Πολιτείες, άλλωστε, το στοίχημα αποτελεί μονοπώλιο των δημοσίων επιχειρήσεων λοταριών. Η νέα πλατφόρμα στιοχηματισμού, όμως, προορίζεται για αυτές ακριβώς τις εταιρείες, οι οποίες θα μπορούν πλέον να προσφέρουν υπηρεσίες στοιχηματισμού που έχουν σχεδιαστεί από δύο κορυφαίες εταιρείες του χώρου.

Φυσικά, κερδισμένοι θα βγουν και οι παίχτες του στοιχήματος που κατοικούν στις Πολιτείες των ΗΠΑ. Οι δύο εταιρείες, άλλωστε, συνδύασαν την τεχνογνωσία της IGT με την εμπειρία της William Hill στον επίγειο και online στοιχηματισμό και δημιούργησαν μια κορυφαία ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Να σας θυμίσουμε πως τον προηγούμενο μήνα η William Hill υπέγραψε μια συμφωνία συνεργασίας με τον κολοσσό των καζίνο και των ξενοδοχείων Eldorado Resorts.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.