Κούμπαν-Παναθηναϊκός με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Οι αγώνες της Euroleague στο μπάσκετ συνεχίζονται και αυτός που ξεχωρίζει σήμερα είναι ο αγώνας ανάμεσα σε Κούμπαν και Παναθηναϊκό, στις 18:00. Ο συγκεκριμένος δεν ξεχωρίζει μόνο για το αγωνιστικό του ενδιαφέρον, αλλά και χάρη στο γεγονός ότι αποτελεί αντικείμενο κάποιων προσφορών στις εταιρίες στοιχημάτων .

 

Μια από αυτές τις ιστοσελίδες στοιχήματος είναι και αυτή του Stoiximan, στην οποία ο συγκεκριμένος αγώνας διατίθεται με 0% γκανιότα. Αναλυτικότερα, ο Stoiximan διατηρεί 0% γκανιότα στην αγορά του νικητή του αγώνα ανάμεσα σε Κούμπαν και Παναθηναϊκό, με αποτέλεσμα οι σχετικές αποδόσεις να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Η αύξηση των αποδόσεων οφείλεται στην απουσία της γκανιότας, της προμήθειας που διατηρούν οι bookmakers από κάθε στοίχημα. Η γκανιότα υπολογίζεται κατά την ανακοίνωση των αποδόσεων κάθε στοιχηματικής αγοράς και είναι υπεύθυνη για τη μικρή μείωσή τους που φέρνει κέρδος στον bookmaker. Από τη στιγμή που απουσιάζει από τις αποδόσεις της συγκεκριμένης αγοράς του σημερινού αγώνα, λοιπόν, αυτές είναι υψηλότερες.

 

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις στην αγορά του νικητή αγώνα στο Κούμπαν-Παναθηναϊκός έχουν ως εξής: 2.41 για νίκη της γηπεδούχου Κούμπαν και 1.70 για νίκη του φιλοξενούμενου Παναθηναϊκού. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις, μάλιστα, κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες που έχει ανακοινώσει η συντριπτική πλειοψηφία του ανταγωνισμού. Αυτό σημαίνει ότι υπόσχονται και υψηλότερα κέρδη.

 

Αυτό που έχουν να κάνουν, λοιπόν, τα μέλη του Stoiximan είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του νικητή στο Κούμπαν-Παναθηναϊκός, πριν την έναρξη του αγώνα. Εφόσον οι προβλέψεις του είναι σωστές, θα εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη, χωρίς να τους ζητηθεί άλλο αντάλλαγμα – όπως ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού ή τζιράρισμα των επιπλέον κερδών.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία