Χετάφε-Θέλτα με 0% γκανιότα* στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Τι κι αν σήμερα είναι Καθαρά Δευτέρα; Το ποδόσφαιρο, τα στοιχήματα και οι προσφορές** δεν έχουν αργία και οι παίχτες που επιθυμούν να διεκδικήσουν και σήμερα κέρδη μπορούν να το κάνουν, τοποθετώντας τις προβλέψεις τους σε κορυφαίους αγώνες και εκμεταλλευόμενοι συμφέρουσες προσφορές**. Ειδικά στον τομέα των προσφορών, θα έχουν σήμερα την ευκαιρία να τοποθετήσουν στοιχήματα ενισχυμένης αξίας, εφόσον τοποθετήσουν τις κατάλληλες προβλέψεις στη νόμιμη στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet.

Η Novibet, άλλωστε, ανακοίνωσε σήμερα την προσφορά** της 0% γκανιότας*, για τον αγώνα που πραγματοποιείται το βράδυ ανάμεσα σε Χετάφε και Θέλτα, στο πλαίσιο της ισπανικής Primera Division. Η προσφορά** έχει ως αποτέλεσμα να έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα και να υπόσχονται αυξημένα κέρδη στους νικητές.

 

Περισσότερα κέρδη χωρίς περισσότερο ρίσκο

Αναλυτικότερα, η εταιρία στοιχημάτων Novibet ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Χετάφε και Θέλτα. Αυτό σημαίνει δύο πράγματα: πρώτον, πως εξαλείφεται η καθιερωμένη προμήθεια που διατηρεί ο bookmaker και δεύτερον πως οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία δεν έχουν μειωθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Τα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά** δεν είναι μόνο αυξημένα, αλλά έχουν και τη μορφή μετρητών, αφού θα προέρχονται από την αύξηση των επιλεγμένων αποδόσεων.

 

Οι αυξημένες αποδόσεις της προσφοράς**

Στο πλαίσιο της προσφοράς** της, η Novibet ανακοίνωσε αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Primera Division ανάμεσα σε Χετάφε και Θέλτα. Οι αποδόσεις αυτές διαμορφώθηκαν ως εξής: 2.50 για νίκη της Χετάφε, 3.40 για ισοπαλία και 3.25 για νίκη της Θέλτα.

Πρόκειται για αποδόσεις που δεν έχουν μειωθεί (όπως γίνεται συνήθως λόγω της προμήθειας που διατηρούν οι εταιρίες στοιχημάτων), με αποτέλεσμα να ξεπερνούν τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού. Με άλλα λόγια, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στη Novibet θα διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από εκείνους που θα επιλέξουν κάποια άλλη στοιχηματική ιστοσελίδα.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά**

Στην σημερινή προσφορά** της Novibet συμμετέχουν στοιχήματα κάθε τύπου και αξίας, αρκεί να τοποθετηθούν εγκαίρως στα κατάλληλα σημεία. Αναλυτικότερα, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του Χετάφε-Θέλτα, πριν την έναρξή του στις 22:00. Εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά**. Και τα κέρδη αυτά θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, αφού θα έχουν τη μορφή μετρητών.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία