Αυξημένες αποδόσεις στο Champions League από την εταιρία στοιχημάτων Novibet

Η εταιρία στοιχημάτων Novibet υποδέχεται για μια ακόμη εβδομάδα τους αγώνες του Champions League, όχι μόνο με πλήρη στοιχηματική κάλυψη κάθε αναμέτρησης, αλλά και με μια προσφορά** που υπόσχεται να μοιράσει αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά σε επιλεγμένα σημεία. Η προσφορά** εξαλείφει την γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού αγώνα ανάμεσα σε Ρόμα και Σαχτάρ Ντόνετσκ και μπορεί να την εκμεταλλευτεί κάθε ενδιαφερόμενος, απλά τοποθετώντας το κατάλληλο στοίχημα.

Χάρη στην προσφορά**, οι αποδόσεις στην επιλεγμένη αγορά του αγώνα έχουν αυξηθεί και οι παίχτες μπορούν να τις εκμεταλλευτούν, ώστε να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη χωρίς περισσότερο ρίσκο.

 

Οι αποδόσεις της σημερινής προσφοράς**

Από τη στιγμή που η γκανιότα* βρίσκεται στο 0%, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet στο 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Champions League έχουν αυξηθεί και πλέον διαμορφώνονται ως εξής: 1.71 για νίκη της Ρόμα, 4.30 για ισοπαλία και 5.35 για νίκη της Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Χάρη στις παραπάνω αποδόσεις, οι παίχτες που θα προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους. Οι αποδόσεις, μάλιστα, κινούνται πάνω από τον μέσο όρο που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού, χάρη στο γεγονός ότι αυξήθηκαν μέσω της προσφοράς**.

 

Οι όροι συμμετοχής στην προσφορά**

Στην προσφορά** μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα μέλη της νόμιμης εταιρίας στοιχήματος Novibet, αρκεί να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, μπορούν να τοποθετήσουν μονά ή παρολί στοιχήματα οποιασδήποτε αξίας σε ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Ρόμα και Σαχτάρ Ντόνετσκ. Ωστόσο, θα πρέπει να τα τοποθετήσουν πριν τις 21:45 που ξεκινά ο αγώνας, αφού τα live στοιχήματα δε συμμετέχουν στην προσφορά**.

Τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν όσοι προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα μπορούν να μεταφερθούν άμεσα από τον λογαριασμό τους, καθώς δεν απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

Να σας θυμίσουμε πως η Novibet είχε επιλέξει και τον πρώτο αγώνα ανάμεσα σε Σαχτάρ Ντόνετσκ και Ρόμα να τον προσφέρει στα μέλη της με 0% γκανιότα*.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Κανόνες Novibet


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία