Μπραν-Στάμπαεκ με 0% γκανιότα* στην εταιρεία στοιχημάτων Novibet

Κάποια από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου συνεχίζουν εν μέσω του καλοκαιριού και προσφέρουν στους παίχτες την ευκαιρία να στοιχηματίσουν στους αγώνες τους και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Ένα τέτοιο πρωτάθλημα είναι και η νορβηγική Eliteserien, στο πλαίσιο της οποίας διεξάγεται σήμερα ο αγώνας ανάμεσα σε ΣΚ Μπραν και Στάμπαεκ, ένας αγώνας που είναι διαθέσιμος προς στοιχηματισμό στη Novibet.

Η στοιχηματική εταιρεία Novibet, μάλιστα, δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους στον σημερινό αγώνα, αφού προσφέρει το Μπραν-Στάμπαεκ με 0% γκανιότα*. Η προσφορά** ισχύει αποκλειστικά για τον συγκεκριμένο αγώνα και για όσα στοιχήματα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2.

 

Αυξημένα πιθανά κέρδη στο 1Χ2

Αναλυτικότερα, η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet διατηρεί 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2 του Μπραν-Στάμπαεκ, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα τρία διαθέσιμα σημεία να μην έχουν μειωθεί, εξαιτίας της καθιερωμένης προμήθειας. Παραμένουν έτσι σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά.

Οι αποδόσεις που έχουν προκύψει, μάλιστα, από τη σημερινή προσφορά** της Novibet κυμαίνονται σε επίπεδα άνω του μέσου όρου της αγοράς. Αναλυτικότερα, έχουν ως εξής: 1.62 για νίκη της Μπραν, 4.35 για ισοπαλία και 6.30 για νίκη της Στάμπαεκ.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Στη σημερινή προσφορά** της Novibet συμμετέχουν επιλεγμένα στοιχήματα. Όσοι, λοιπόν, θέλουν να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχονται οι ενισχυμένες αποδόσεις θα πρέπει να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους στο Μπραν-Στάμπαεκ, πριν την έναρξή του, στις 20:00. Επιπλέον, θα πρέπει να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 και ένα από τα τρία διαθέσιμα σημεία. Τέλος, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, καθώς μόνο τα νικητήρια στοιχήματα δικαιούνται τα αυξημένα κέρδη.

Τα επιπλέον κέρδη που προκύπτουν από την προσφορά** έχουν τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει πως θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη και πως δεν απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

Μπορεί το αγωνιστικό πρόγραμμα να μην περιέχει πολλούς αγώνες αλλά η Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδας καθημερινά βρίσκει αγώνες για να τους προσφέρει με 0% γκανιότα* στα μέλη της έτσι από το ιρλανδικό πρωτάθλημα και τον αγώνα Μπρέι Γουόντερερς-Ντέρι Σίτι σειρά έχει το νορβηγικό και η ΣΚ Μπραν και Στάμπαεκ.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία