Βιγιαρεάλ – Ατλέτικο Μ. με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Δύο από τις κορυφαίες ομάδες της ισπανικής Primera Division αναμετρώνται απόψε (στις 23:00 ώρα Ελλάδας), με σκοπό να παραμείνουν σε τροχιά Ευρώπης και τα μέλη του Stoiximan μπορούν να θέσουν επίσης τα κέρδη τους σε ανοδική τροχιά, εκμεταλλευόμενοι την προσφορά που ανακοίνωσε η ιστοσελίδα στοιχήματος.

 

Πρόκειται για τη γνωστή στα μέλη του Stoiximan προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία αυξάνει τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2. Αναλυτικότερα, οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να μη διατηρήσουν το ποσοστό της γκανιότας που διατηρούν στους υπόλοιπους αγώνες ως προμήθεια, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 στον αγώνα ανάμεσα σε Βιγιαρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης να είναι αυξημένες. Και, όπως είναι φυσικό, αυξημένες αποδόσεις σημαίνουν και αυξημένα κέρδη.

 

Οι αποδόσεις, λοιπόν, που προκύπτουν, χάρη στην απουσία της γκανιότας, στην αγορά του 1Χ2 στον αποψινό αγώνα έχουν ως εξής: 3.85 για νίκη της Βιγιαρεάλ, 3.45 για ισοπαλία και 2.22 για νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις, μάλιστα, δεν είναι απλά αυξημένες, αλλά κυμαίνονται και σε υψηλότερα επίπεδα, σε σύγκριση με το μέσο όρο αυτών που ανακοίνωσαν οι υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων.

 

Επιλέγοντας ένα από τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 στο Βιγιαρεάλ – Ατλέτικο Μαδρίτης, λοιπόν, τα μέλη του Stoiximan έχουν τη δυνατότητα να εισπράξουν αυξημένα κέρδη, αν προβλέψουν σωστά. Αυτή, άλλωστε, είναι και η μόνη τους υποχρέωση, προκειμένου να είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν την προσφορά. Η συγκεκριμένη, εξάλλου, δε ζητά ούτε ελάχιστο όριο στοιχηματισμού ούτε τζιράρισμα της αξίας των επιπλέον κερδών, προκειμένου αυτά να γίνουν διαθέσιμα προς ανάληψη. Με λίγα λόγια, οι σύνθετοι όροι απουσιάζουν από την προσφορά της μηδενικής γκανιότας.

 

Αυτό είναι και το χαρακτηριστικό που, σε συνδυασμό με τα υψηλότερα κέρδη που υπόσχεται, δίνει αξία στα στοιχήματα που τοποθετούνται στο πλαίσιο της συγκεκριμένης προσφοράς.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία