Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε στις 19:30 στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της σειράς των τελικών που θα αναδείξουν τον πρωταθλητή στην Α1 του μπάσκετ, και ήδη χιλιάδες παίχτες του στοιχήματος έχουν καταθέσει τις προβλέψεις τους, με σκοπό να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Στην περίπτωση, μάλιστα, όσων προβλέψουν το νικητή του αγώνα στον Stoiximan, τα κέρδη αυτά θα είναι μεγαλύτερα, χάρη στη σημερινή προσφορά της ιστοσελίδας του στοιχήματος.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan υπόσχεται αυξημένα κέρδη στα μέλη του που θα προβλέψουν σωστά το νικητή της αποψινής αναμέτρησης, χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας. Ο Stoiximan που ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα ανακοίνωσε πως θα διατηρήσει 0% γκανιότα από τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του νικητή του αγώνα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, πριν την έναρξή του.

 

Αυτό σημαίνει ένα πράγμα: πως οι αποδόσεις που ανακοίνωσε ο Stoiximan στη συγκεκριμένη αγορά του αγώνα έχουν αυξηθεί. Η γκανιότα, άλλωστε, αποτελεί την αιτία μείωσης των αποδόσεων και η απουσία της τις επαναφέρει σε υψηλότερα επίπεδα. Οι αποδόσεις αυτές, μάλιστα, κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, σε σχέση με αυτές που έχει ανακοινώσει ο ανταγωνισμός, υποσχόμενες, όπως είναι φυσικό, και υψηλότερα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις για τον αποψινό τελικό του μπάσκετ: 2.05 για νίκη του Παναθηναϊκού και 1.95 για νίκη του Ολυμπιακού.

 

Οι αποδόσεις αυτές, λοιπόν, υπόσχονται και αυξημένα κέρδη. Από τη στιγμή, όμως, που δεν πρόκειται για μια προσφορά όπως οι υπόλοιπες (όπως κάποιο bonus, για παράδειγμα), απουσιάζουν και οι επιπλέον όροι που ζητούν μεγάλα ανταλλάγματα από τους παίχτες του στοιχήματος. Όσοι, λοιπόν, επιθυμούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χάρη στην προσφορά της μηδενικής γκανιότας, δεν είναι αναγκασμένοι να στοιχηματίσουν κάποιο ελάχιστο ποσό ή να τζιράρουν έπειτα τα κέρδη που θα προκύψουν. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να προβλέψουν το νικητή του Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, πριν την έναρξη του αγώνα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία