Ρουμανία-Πολωνία με 0% γκανιότα στην Championsbet

Οι παίχτες του στοιχήματος έκαναν υπομονή τις τελευταίες ημέρες και είχαν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν είτε σε φιλικούς αγώνες των εθνικών ομάδων της Ευρώπης είτε σε επίσημους αυτών της Ν. Αμερικής, αλλά έφτασε η στιγμή που οι ευρωπαϊκές αγώνες θα συνεχίσουν την προσπάθειά τους για πρόκριση στο Μουντιάλ του 2018. Σήμερα, τα γήπεδα της Ευρώπης θα φιλοξενήσουν αρκετούς αγώνες, οι οποίοι είναι ιδανικοί για τον στοιχηματισμό μικρότερων ή μεγαλύτερων ποσών.

 

Ανάμεσα σε αυτούς τους αγώνες, μάλιστα, ξεχωρίζει ένα ντέρμπι που υπόσχεται αυξημένα κέρδη στους παίχτες. Πρόκειται για τον αγώνα ανάμεσα σε Ρουμανία και Πολωνία, ο οποίος διαθέτει υψηλές αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2, λόγω του αμφίρροπου χαρακτήρα του. Οι αποδόσεις αυτές, μάλιστα, έχουν αυξηθεί ακόμη περισσότερο στη νόμιμη εταιρία στοιχημάτων Championsbet, χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας.

 

Η Championsbet διατηρεί 0% γκανιότα στο Ρουμανία-Πολωνία, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να έχουν αυξηθεί ακόμη περισσότερο. Η απουσία της γκανιότας, της προμήθειας που διατηρεί συνήθως η ιστοσελίδα, σημαίνει ότι οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί και τα υποσχόμενα κέρδη είναι περισσότερα.

 

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στον αποψινό αγώνα των προκριματικών του Μουντιάλ μέσω της Championsbet και επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 θα δουν τις εξής αποδόσεις: 3.15 για νίκη της Ρουμανίας, 3.22 για ισοπαλία και 2.65 για νίκη της Πολωνίας. Οι παραπάνω αποδόσεις έχουν αυξηθεί, χάρη στην προσφορά, και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού.

 

Η προσφορά, τέλος, ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα από τα μέλη της Championsbet. Το μόνο που έχουν να κάνουν, άλλωστε, είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξη του αγώνα, στις 21:45. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, θα εξασφαλίσουν τα κέρδη τους με τη μορφή μετρητών.

Ύστερα από το χτεσινό ντέρμπι Βραζιλίας-Αργεντινής που πρόσφερε η Championsbet με 0% γκανιότα σειρά έχει σήμερα η Ρουνανία με την Πολωνία.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία