Αυξημένες αποδόσεις στην Premier League ανακοίνωσε η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet ανακοίνωσε και σήμερα μια συμφέρουσα προσφορά για τα μέλη της και τους δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς αυξημένο ρίσκο, χάρη σε μια σειρά από αποδόσεις που κυμαίνονται σε υψηλότερα από το κανονικό επίπεδα. Η προσφορά που ανακοίνωσε η Goalbet είναι αυτή της 0% γκανιότας, η οποία έχει προκαλέσει την αύξηση των αποδόσεων στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Γουλβς και Λίβερπουλ.

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις στα τρία επιλεγμένα σημεία δε συνοδεύονται από τη γκανιότα, την καθιερωμένη προμήθεια που διατηρούν οι στοιχηματικές εταιρίες, με αποτέλεσμα να μην έχουν μειωθεί. Αντίθετα, κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και μπορούν να αποφέρουν περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

Γουλβς-Λίβερπουλ με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2

Η σημερινή προσφορά της εταιρίας στοιχημάτων Goalbet έχει ως αποτέλεσμα τρεις αυξημένες αποδόσεις, τις οποίες μπορούν να εκμεταλλευτούν όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Όσοι θέλουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο Γουλβς-Λίβερπουλ πριν την έναρξή του και να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Τα στοιχήματά τους μπορούν να είναι μονά ή παρολί και να έχουν οποιαδήποτε αξία. Ωστόσο, είναι απαραίτητη προϋπόθεση να προβλέπουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Με αυτόν τον τρόπο, οι παίχτες θα διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη και, αν προβλέψουν σωστά, θα τα εξασφαλίσουν. Τα χρήματα, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα μπορούν να μεταφερθούν άμεσα από τον λογαριασμό, χωρίς τον παραμικρό περιορισμό.

 

Οι αποδόσεις της Goalbet στον αγώνα

Τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Γουλβς και Λίβερπουλ συνοδεύονται από αυξημένες αποδόσεις, οι οποίες έχουν διαμορφωθεί ως εξής: για τη νίκη της Γουλβς στο 5.75, για την ισοπαλία στο 3.98 και για τη νίκη της Λίβερπουλ στο 1.74. Σε σύγκριση με αντίστοιχες αποδόσεις του ανταγωνισμού, αυτές της Goalbet είναι υψηλότερες και μπορούν να αποφέρουν περισσότερα κέρδη, χωρίς περισσότερο ρίσκο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία