Μπεσίκτας-Λιόν με 0% γκανιότα* στη στοιχηματική εταιρεία Novibet

Τις συγκινήσεις που μας χάρισαν τις τελευταίες δύο ημέρες οι αγώνες του Champions League έρχονται να διαδεχθούν οι συγκινήσεις που υπόσχονται οι σημερινές αναμετρήσεις του Europa League. Οχτώ κορυφαίες ομάδες θα αγωνιστούν απόψε για την πρόκριση, με το καθήκον του να ξεχωρίσει κάποιος έναν μόνο αγώνα να είναι σχεδόν αδύνατο!

Ωστόσο, η στοιχηματική εταιρεία Novibet φροντίζει να διευκολύνει λίγο το έργο των μελών της, ξεχωρίζοντας τον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Μπεσίκτας και Λιόν και προσφέροντάς τον με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2.

 

Αυξημένα κέρδη για τους νικητές

Το ότι το Μπεσίκτας-Λιόν προσφέρεται με 0% γκανιότα* από τη Novibet σημαίνει πως οι επιλεγμένες αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί και πως παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα. Η γκανιότα* ευθύνεται για τη μικρή μείωση κάθε απόδοσης, αλλά από τη στιγμή που απουσιάζει στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του αποψινού αγώνα του Europa League, οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν θα δουν υψηλότερες αποδόσεις και θα διεκδικήσουν, φυσικά, αυξημένα κέρδη. Και, επειδή οι αποδόσεις αυξήθηκαν χάρη στην προσφορά**, το ρίσκο δεν έχει αυξηθεί στο παραμικρό.

Βέβαια, για να είναι σε θέση να εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα να καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς**.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Η συγκεκριμένη προσφορά** είναι γνωστή για τα ελάχιστα ανταλλάγματα που ζητά. Άλλωστε, σε αυτή μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι παίχτες, αρκεί να στοιχηματίσουν στο Μπεσίκτας-Λιόν πριν την έναρξη του αγώνα (ξεκινά στις 22:05) και να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2. Όπως είναι φυσικό, τέλος, θα πρέπει και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, προκειμένου να λάβουν τα κέρδη που διεκδικούν.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς** της Novibet

Χάρη στην προσφορά**, λοιπόν, όσοι στοιχηματίσουν εγκαίρως στο 1Χ2 του αποψινού αγώνα του Europa League θα δουν τις εξής αποδόσεις: 2.75 για νίκη της Μπεσίκτας, 3.78 για ισοπαλία και 2.65 για νίκη της Λιόν. Πρόκειται για αποδόσεις που έχουν αυξηθεί και ξεχωρίζουν από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού. Άλλωστε, η συντριπτική πλειοψηφία από τις εταιρίες στοιχημάτων διατηρούν κανονικά γκανιότα* στο Μπεσίκτας-Λιόν και έχει μειώσεις τις αντίστοιχες αποδόσεις.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία