Γιουβέντους-Άγιαξ με κορυφαίες αποδόσεις στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Γιουβέντους και Άγιαξ θα λύσουν σήμερα τις διαφορές τους στον επαναληπτικό προημιτελικό του Champions League και τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet θα έχουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους σε διαφορετικές αγορές του αγώνα και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Όσοι, μάλιστα, στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα (και καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις) θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους, χάρη στη σημερινή προσφορά** που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι.

Η προσφορά** που μπορούν να εκμεταλλευτούν οι παίχτες είναι εκείνη της 0% γκανιότας*, η οποία ισχύει στην αγορά του 1Χ2 του Γιουβέντους-Άγιαξ. Και, χάρη σε αυτή, οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά**

Στη σημερινή προσφορά** της Novibet συμμετέχουν μόνο τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν εγκαίρως οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2 του Γιουβέντους-Άγιαξ. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα και να προβλέπουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Μόνο σε αυτή την περίπτωση, άλλωστε, θα ανταμείψουν τους παίχτες με αυξημένα κέρδη, ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων.

Τα κέρδη που θα εισπράξουν, μάλιστα, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

 

Οι αποδόσεις στο 1Χ2 του Γιουβέντους-Άγιαξ

Οι αποδόσεις που ανακοινώνει η Novibet στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού επιλεγμένου αγώνα έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας*, και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 1.73 για νίκη της Γιουβέντους, 4.00 για ισοπαλία και 5.70 για νίκη του Άγιαξ. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τις αντίστοιχες της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού, οι οποίες έχουν μειωθεί ελαφρώς, εξαιτίας της γκανιότας*.

Η Novibet είχε προσφέρει και τον πρώτο αγώνα Άγιαξ-Γιουβέντους με 0% γκανιότα*.Στους αγώνες του Champions League μπορούν και οι Έλληνες να στοιχηματίσουν μέσω της Novibet καθώς ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία