Νάπολι – Ρεάλ Μαδρίτης με 0% γκανιότα* στη Novibet

Για μια ακόμη φορά, το ενδιαφέρον των παιχτών του στοιχήματος θα μονοπωλήσουν σήμερα οι αγώνες του Champions League. Οι κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης επιστρέφουν αυτή την εβδομάδα στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις και έρχονται αντιμέτωπες, με σκοπό τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Παράλληλα, οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στους σημερινούς αγώνες και σε αυτούς των επόμενων ημερών θα αναζητήσουν τις ευκαιρίες με την περισσότερη στοιχηματική αξία.

Σήμερα, πάντως, δε χρειάζεται να ψάξουν πολύ, ειδικά αν διατηρούν λογαριασμό στη Novibet. Η ιστοσελίδα του στοιχήματος έχει ανακοινώσει τη σημερινή της προσφορά** για τον αγώνα ανάμεσα σε Νάπολι και Ρεάλ Μαδρίτης και προσφέρει αυξημένη αξία σε όσους στοιχηματίσουν σε αυτόν.

 

Στοιχήματα αυξημένης αξίας

Χάρη στην προσφορά**, οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στον αποψινό αγώνα του Champions League θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Παράλληλα, το ρίσκο θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα, καθώς η Novibet έχει αυξήσει τις αποδόσεις, αλλά οι πιθανότητες νίκης δεν έχουν μειωθεί.

Η προσφορά** βασίζεται στην 0% γκανιότα* που διατηρεί στον αγώνα η Novibet. Η γκανιότα* είναι υπεύθυνη για τη μικρή μείωση των αποδόσεων, ώστε ο bookmaker να διατηρεί την προμήθειά του. Όταν, όμως, βρίσκεται στο 0%, όπως σήμερα στον αγώνα της Νάπολι με τη Ρεάλ, οι αποδόσεις δε μειώνονται και βρίσκονται σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες περισσότερα κέρδη.

 

Πού βρίσκονται οι αυξημένες αποδόσεις;

Οι αποδόσεις που αυξήθηκαν, χάρη στη σημερινή προσφορά** της Novibet, βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα του Champions League ανάμεσα σε Νάπολι και Ρεάλ Μαδρίτης. Και τα τρία σημεία της αγοράς συνοδεύονται από αυξημένες αποδόσεις και υπόσχονται περισσότερα κέρδη. Αναλυτικότερα, η Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις: 3.05 για νίκη της Νάπολι, 3.80 για ισοπαλία και 2.40 για νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης.

Πρόκειται για αποδόσεις που κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού – ειδικά σε εταιρίες στοιχημάτων που διατηρούν κανονικά γκανιότα* στον αγώνα.

 

Οι όροι της προσφοράς**

Για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά**, τέλος, οι παίχτες θα πρέπει να επιλέξουν τον αγώνα ανάμεσα σε Νάπολι και Ρεάλ Μαδρίτης και την αγορά του 1Χ2. Επιπλέον, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξή του, στις 21:45, καθώς οι αποδόσεις δε θα παραμείνουν αυξημένες στο live στοίχημα. Kαι, τέλος, όπως είναι φυσικό, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, ώστε να εξασφαλίσουν κέρδη.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία