Λ.Α. Γκάλαξι – Χιούστον με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Στις 06:00 τα ξημερώματα, οι Λ.Α. Γκάλαξι και το Χιούστον έρχονται αντιμέτωποι σε έναν αγώνα για το αμερικανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Πρόκειται για έναν αγώνα που υπόσχεται να ικανοποιήσει τους φίλους του ποδοσφαίρου, αλλά και να δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες για τους παίχτες του στοιχήματος. Εξάλλου, όσοι σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στον αγώνα έχουν έναν ακόμη λόγο να το κάνουν, χάρη στην προσφορά που ανακοίνωσε η νόμιμη στοιχηματική εταιρία Stoiximan.

 

Ο Stoiximan ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα στον αγώνα του αμερικανικού πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα κάποιες αποδόσεις να έχουν αυξηθεί και να υπόσχονται αυξημένα κέρδη. Η συγκεκριμένη προσφορά λειτουργεί ως εξής: η προμήθεια που διατηρεί ο Stoiximan (γνωστή ως γκανιότα) ευθύνεται για τη μικρή μείωση των αποδόσεων, αλλά από τη στιγμή που απουσιάζει, οι αποδόσεις που συνοδεύουν την αγορά του 1Χ2 έχουν αυξηθεί. Έτσι, όσοι παίχτες εκμεταλλευτούν την προσφορά και προβλέψουν σωστά το αποτέλεσμα του αγώνα ανάμεσα σε Λ.Α. Γκάλαξι και Χιούστον θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan ανακοίνωσε τις παρακάτω αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 στον αγώνα: 1.67 για νίκη των Λ.Α. Γκάλαξι, 4.25 για ισοπαλία και 5.90 για νίκη του Χιούστον. Οι αποδόσεις αυτές έχουν αυξηθεί, χάρη στην προσφορά του Stoiximan, και θα παραμείνουν αυξημένες, έως την έναρξη του αγώνα. Σε σύγκριση, μάλιστα, με τις αποδόσεις που ανακοίνωσε ο ανταγωνισμός στον συγκεκριμένο αγώνα, αυτές του Stoiximan είναι υψηλότερες – οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα.

 

Δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά, τέλος, θα έχουν μόνον όσοι στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του αγώνα των Λ.Α. Γκάλαξι με το Χιούστον, πριν την έναρξή του. Και τα αυξημένα κέρδη – τα οποία, μάλιστα, έχουν τη μορφή μετρητών – θα εξασφαλίσουν όσοι προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία