Εταιρία στοιχήματος Novibet: Ευκαιρία για αυξημένα κέρδη στην Primera Division

Ο σημερινός αγώνας ποδοσφαίρου ανάμεσα σε Αλαβές και Ράγιο Βαγεκάνο ρίχνει την αυλαία της τρέχουσας αγωνιστικής της ισπανικής Primera Division και τα μέλη της εταιρίας στοιχήματος Novibet έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, στοιχηματίζοντας σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες αγορές, αλλά και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χάρη σε μία νέα προσφορά**, απλά στοιχηματίζοντας στα κατάλληλα σημεία.

Αναλυτικότερα, όσοι στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Αλαβές και Ράγιο Βαγεκάνο μέσω της Novibet θα έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν τρεις αυξημένες αποδόσεις, χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας*.

 

Αυξημένες αποδόσεις για περισσότερα κέρδη

Αναλυτικότερα, η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet προσφέρει το Αλαβές-Βαγεκάνο με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2. Αυτό σημαίνει ότι οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία δεν έχουν αυξηθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες περισσότερα κέρδη στους νικητές, χωρίς να απαιτείται μεγαλύτερο ρίσκο. Και το μόνο που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι είναι να καλύψουν δύο βασικές προϋποθέσεις.

Η πρώτη είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του σημερινού επιλεγμένου αγώνα, πριν την έναρξή του. Και δεύτερον, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Όσοι τα καταφέρουν θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς**

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η εταιρία στοιχήματος Novibet στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Primera Division έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.31 για νίκη της Αλαβές, 3.42 για ισοπαλία και 3.63 για νίκη της Ράγιο Βαγεκάνο. Οι αποδόσεις αυτές υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα και ξεπερνούν τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχημάτων της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία