Φιορεντίνα-Αταλάντα με 0% γκανιότα* στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet επέλεξε και σήμερα έναν κορυφαίο αγώνα ποδοσφαίρου, προκειμένου να δώσει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα θα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν. Ο επιλεγμένος αγώνας είναι ο δεύτερος ημιτελικός του Coppa Italia ανάμεσα σε Φιορεντίνα και Αταλάντα και προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2.

Χάρη στην προσφορά**, λοιπόν, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Φιορεντίνα και Αταλάντα θα έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν μια σειρά από αυξημένες αποδόσεις, οι οποίες υπόσχονται εξίσου αυξημένα κέρδη.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς** της 0% γκανιότας*

Η συγκεκριμένη προσφορά** έχει μεγάλη αξία, χάρη στο γεγονός ότι υπόσχεται αυξημένα κέρδη στους παίχτες, χωρίς να ζητά σημαντικά ανταλλάγματα. Άλλωστε, το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι αυτό που κάνουν συνήθως: να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους, με σκοπό να κερδίσουν. Απλά τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να τοποθετηθούν εγκαίρως στην αγορά του 1Χ2 του Φιορεντίνα-Αταλάντα και να κερδίσουν, προκειμένου να αποφέρουν τα αυξημένα κέρδη.

Όσοι, μάλιστα, τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και κερδίσουν θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι τα επιπλέον κέρδη τους θα είναι επίσης διαθέσιμα για ανάληψη από την πρώτη στιγμή που θα βρεθούν στον λογαριασμό τους, με τη λήξη του αγώνα.

 

Οι αποδόσεις της Novibet στο Φιορεντίνα-Αταλάντα

Μέσω της σημερινής της προσφοράς**, η Novibet ανακοίνωσε τρεις αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού επιλεγμένου αγώνα. Οι αποδόσεις αυτές έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.57 για νίκη της Φιορεντίνα, 3.47 για ισοπαλία και 3.05 για νίκη της Αταλάντα. Σε σύγκριση με τις αντίστοιχες αποδόσεις που έχουν ανακοινώσει οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού, αυτές της Novibet κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

Χτες η Novibet επέλεξε τον αγώνα του πρώτου ημιτελικού Κυπέλλου Ιταλίας μεταξύ της Λάτσιο-Μίλαν για να τον προσφέρει με 0% γκανιότα* στα μέλη της.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία