Σενεγάλη-Αλγερία με 0% γκανιότα στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Η Σενεγάλη και η Αλγερία έρχονται απόψε αντιμέτωπες, για να διεκδικήσουν το τρόπαιο του Κόπα Άφρικα, και οι παίχτες του στοιχήματος θα έχουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν εκατοντάδες στοιχήματα, πριν την έναρξη ή κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού και αυτό χάρη στις προσφορές που ανακοινώνουν οι εταιρίες στοιχημάτων. Όσοι, μάλιστα, επιλέξουν να στοιχηματίσουν μέσω της Goalbet και πριν την έναρξη του τελικού επιλέγοντας συγκεκριμένα σημεία θα μπορέσουν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα θα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

Η Goalbet, άλλωστε, ανακοίνωσε πως προσφέρει τον αγώνα με 0% γκανιότα στο 1Χ2. Αυτό σημαίνει ότι εξαλείφθηκε η καθιερωμένη προμήθεια που μειώνει τις αποδόσεις και πως τα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 αποκτούν ενισχυμένη αξία, αφού μπορούν να αποφέρουν αυξημένα κέρδη.

 

Οι όροι συμμετοχής στην προσφορά της 0% γκανιότας

Το να συμμετάσχει κάποιος στην προσφορά της 0% γκανιότας είναι εξαιρετικά απλό, αφού το μόνο που έχει να κάνει είναι να τοποθετήσει εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα. Οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του αγώνα, πριν την έναρξή του, και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Όσοι τα καταφέρουν θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων. Τα εν λόγω κέρδη, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών, παρόλο που θα προέρχονται από προσφορά. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

 

Οι αποδόσεις της Goalbet στο 1Χ2 του τελικού

Η προσφορά της 0% γκανιότας έχει επηρεάσει τρεις από τις αποδόσεις που ανακοίνωσε η εταιρία στοιχημάτων Goalbet για τον αποψινό τελικό του Κόπα Άφρικα. Πρόκειται για τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2, οι οποίες έχουν πλέον διαμορφωθεί ως εξής: 2.86 για νίκη της Σενεγάλης, 3.07 για ισοπαλία και 3.07 για νίκη της Αλγερίας. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και υπόσχονται να ανταμείψουν με περισσότερα κέρδη όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία