Κρίσταλ Πάλας – Λέστερ με 0% γκανιότα* στη στοιχηματική εταιρεία Novibet

Το Σάββατο 15 Απριλίου, η αγωνιστική δράση επιστρέφει στα γήπεδα της Αγγλίας και οι ομάδες της premier League υπόσχονται να προσφέρουν θέαμα και συγκινήσεις, καθώς και να αποφέρουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη σε όσους στοιχηματίσουν στους αγώνες τους και προβλέψουν σωστά.

Όπως είναι φυσικό, κάποιοι αγώνες προσφέρουν περισσότερες ευκαιρίες και κάποιοι λιγότερες. Επιπλέον, κάποιες τέτοιες ευκαιρίες υπόσχονται περισσότερα κέρδη και κάποιες λιγότερα. Στην κατηγορία των περισσότερων κερδών, όμως, ανήκει σίγουρα η αναμέτρηση της Κρίσταλ Πάλας με τη Λέστερ, η οποία προσφέρεται με 0% γκανιότα* (αποκλειστικά στην αγορά του 1Χ2) στη Novibet.

 

Αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2

Οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του συγκεκριμένου αγώνα έχουν αυξηθεί ελαφρώς, χάρη στην προσφορά** της Novibet. Η προσφορά** αυτή λειτουργεί ως εξής: η γκανιότα* είναι η προμήθεια που μειώνει ελαφρώς τις αποδόσεις, ώστε να εξασφαλίσει κέρδος ο bookmaker, αλλά εφόσον είναι στο 0%, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί και παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα. Βρίσκονται, μάλιστα, πάνω από το μέσο όρο της αγοράς, αφού οι περισσότερες από τις εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού έχουν μειώσει τις αντίστοιχες αποδόσεις, εξαιτίας της γκανιότας*.

Χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας*, λοιπόν, η νόμιμη στοιχηματική εταιρεία Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στον επιλεγμένο αγώνα της Premier League: 1.83 για νίκη της Κρίσταλ Πάλας, 4.00 για ισοπαλία και 4.75 για νίκη της Λέστερ.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Η συγκεκριμένη προσφορά** μπορεί να αποφέρει αυξημένα κέρδη, αλλά οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν συγκεκριμένα στοιχήματα, ώστε να μπορούν να την εκμεταλλευτούν. Αναλυτικότερα, συμμετέχουν μόνο τα στοιχήματα που θα έχουν τοποθετηθεί πριν την έναρξη του αγώνα (Μ. Σάββατο στις 17:00), αποκλειστικά στην αγορά του 1Χ2.

Επιπλέον, όπως είναι φυσικό, τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να κερδίσουν, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά**.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία