Νάπολι-Λίβερπουλ με κορυφαίες αποδόσεις στην στοιχηματική εταιρία Novibet

Οι αγώνες της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League συνεχίζονται και ένας από τους αγώνες που ξεχωρίζει πραγματικά ανάμεσα στο πλήθος επιλογών που έχουν σήμερα οι λάτρεις του ποδοσφαίρου είναι αυτός ανάμεσα σε Νάπολι και Λίβερπουλ, που διεξάγεται στις 22:00. Ο συγκεκριμένος αγώνας προσφέρει και πολλές ευκαιρίες στοιχηματισμού στα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Novibet, ενώ παράλληλα προσφέρεται με 0% γκανιότα* και τρεις κορυφαίες αποδόσεις.

Η σημερινή προσφορά** της Novibet, εξάλλου, είναι υπεύθυνη για την αύξηση των αποδόσεων που μπορούν να εκμεταλλευτούν οι παίχτες στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του Νάπολι-Λίβερπουλ. Αυτό σημαίνει ότι όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, περισσότερα από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

 

Περισσότερα κέρδη για τους νικητές

Η προσφορά** της Novibet αυξάνει τις επιλεγμένες αποδόσεις και υπόσχεται περισσότερα κέρδη στους παίχτες που θα την εκμεταλλευτούν, αρκεί να καλύψουν τους όρους και τις προϋποθέσεις, τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα. Και, όπως είναι φυσικό, τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να αποτελούνται από σωστές προβλέψεις για το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Με αυτόν τον τρόπο, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, χάρη στις κορυφαίες αποδόσεις, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών.

Οι αποδόσεις της Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, που αυξήθηκαν, χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας*, βρίσκονται στο 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Champions League και έχουν ως εξής: 3.60 για νίκη της Νάπολι, 3.62 για ισοπαλία και 2.22 για νίκη της Λίβερπουλ. Σε σύγκριση με τις αντίστοιχες αποδόσεις του ανταγωνισμού, αυτές της Novibet κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές. Η συντριπτική πλειοψηφία του ανταγωνισμού, άλλωστε, διατηρεί κανονικά γκανιότα* και έχει μειώσει ελαφρώς τις αντίστοιχες αποδόσεις.

Εβδομάδα ευρωπαίκών αγώνων αυτή που διανύουμε και η Novibet δεν θα μπορούσε παρά να ανκοινώνει τις καλύτερες προσφορές** της για τα μέλη της. Χτες επέλεξε τον αγώνα Λυών-Σαχτάρ Ντόνετσκ για να τον ανακοινώσει με 0% γκανιότα* και σήμερα παίρνει σειρά η Νάπολι με την Λίβερπουλ.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία