0% γκανιότα στο Μπαρτσελόνα-Βαλένθια από την στοιχηματική εταιρία Goalbet

Η στοιχηματική εταιρία Goalbet καλύπτει σήμερα κάθε σημαντικό αγώνα που πραγματοποιείται στα δημοφιλέστερα αθλήματα, αλλά όπως είναι φυσικό, κάποιοι από αυτούς ξεχωρίζουν. Ένας τέτοιος αγώνας είναι αυτός ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Βαλένθια, ο οποίος διεξάγεται στο πλαίσιο του Copa del Rey και παρουσιάζει μεγάλο αγωνιστικό ενδιαφέρον. Παράλληλα, όμως, παρουσιάζει και στοιχηματικό ενδιαφέρον, χάρη και στο γεγονός ότι προσφέρεται με αυξημένες αποδόσεις στην στοιχηματική ιστοσελίδα της Goalbet.

Αναλυτικότερα, ο αγώνας προσφέρεται με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2, γεγονός που σημαίνει πως η Goalbet υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Περισσότερα κέρδη για όσους προβλέψουν σωστά

Η προσφορά της 0% γκανιότας έχει επιτρέψει στην Goalbet να ανακοινώσει αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2, χάρη στο γεγονός ότι απουσιάζει η καθιερωμένη προμήθεια που συνήθως μειώνει τις αποδόσεις. Χωρίς την προμήθεια αυτή (τη γκανιότα), οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες περισσότερα κέρδη στους νικητές. Και, φυσικά, παρόλο που τα πιθανά κέρδη αυξάνονται, δε συμβαίνει το ίδιο με το ρίσκο, το οποίο παραμένει στα ίδια επίπεδα.

 

Οι αποδόσεις του 1Χ2 χωρίς γκανιότα

Με τη γκανιότα να απουσιάζει, λοιπόν, η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet ανακοίνωσε αυξημένες αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία του αγώνα ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Βαλένθια. Οι αποδόσεις του αγώνα στην αγορά του 1Χ2 έχουν πλέον ως εξής: 1.25 για νίκη της Μπαρτσελόνα, 7.40 για ισοπαλία και 13.75 για νίκη της Βαλένθια. Σε σύγκριση με τις αποδόσεις του ανταγωνισμού, μάλιστα, οι παραπάνω υπόσχονται περισσότερα κέρδη, χάρη στην προσφορά της Goalbet.

 

Τα στοιχήματα που θα αποφέρουν τα αυξημένα κέρδη

Για να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται σήμερα η Goalbet στο Μπαρτσελόνα-Βαλένθια, δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα (ξεκινά στις 22:30), στην αγορά του 1Χ2. Εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων.

H Goalbet είναι από τις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας εκείνες που παρακολουθούν στενά το Copa del Rey, έτσι ύστερα από τον αγώνα του ισπανικού Κυπέλλου της προηγούμενης εβδομάδας που ανακοίνωσε με 0% γκανιότα ανάμεσα στην Σεβίλλη και την Ατλέτικο Μαδρίτης σειρά παίρνει σήμερα η Μπαρτσελόνα με την Βαλένθια.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία