Κορυφαίες αποδόσεις στα προκριματικά του EURO από την ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Η Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά, που αφορά στον αποψινό αγώνα των προκριματικών του EURO 2020 ανάμεσα σε Ουκρανία και Σερβία. Χάρη στη συγκεκριμένη προσφορά, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα έχουν να αντιμετωπίσουν.

Η προσφορά αυτή είναι γνωστή στα μέλη της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet, αφού ισχύει σε καθημερινή βάση στον κορυφαίο αγώνα της ημέρας. Πρόκειται, φυσικά, για την προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία ισχύει στην αγορά του 1Χ2 του Ουκρανία-Σερβία και έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των επιλεγμένων αποδόσεων.

 

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής στην προσφορά

Εκτός του ότι υπόσχεται να ανταμείψει τους νικητές με αυξημένα κέρδη, η συγκεκριμένη προσφορά έχει ένα ακόμη πλεονέκτημα: ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα από τους παίχτες που θέλουν να την εκμεταλλευτούν. Το μόνο που έχουν να κάνουν, άλλωστε, όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τις τρεις αυξημένες αποδόσεις είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 του Ουκρανία-Σερβία, πριν την έναρξη του αγώνα. Και, φυσικά, βασική προϋπόθεση είναι να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Αυτές είναι και οι μόνες προϋποθέσεις που συνοδεύουν την προσφορά, αφού τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς

Χάρη στη 0% γκανιότα, οι αποδόσεις στα τρία επιλεγμένα σημεία του αγώνα δεν έχουν μειωθεί ως συνήθως και παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες αυξημένα κέρδη. Οι αποδόσεις αυτές βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.75 για νίκη της Ουκρανίας, 3.13 για ισοπαλία και 3.13 για νίκη της Σερβίας. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς, χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας, και υπόσχονται αυξημένα κέρδη στους νικητές.

Τέλος να ενημερώσουμε τους Έλληνες παίχτες του στοιχήματος πως τον αγώνα Ουκρανία-Σερβία τον ανακοίνωσε και η Novibet με 0% γκανιότα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία