Λεβερκούζεν-Τότεναμ με 0% γκανιότα στην Championsbet

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Championsbet στρέφει απόψε το βλέμμα της σε μια σειρά αγώνων ποδοσφαίρου που παρουσιάζουν έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Πρόκειται, άλλωστε, για τους αγώνες των ομίλων του Champions League, οι οποίοι υπόσχονται να καθηλώσουν, όχι μόνο τους ποδοσφαιρόφιλους, αλλά και τους παίχτες του στοιχήματος. Καθένας από τους αποψινούς αγώνες της διοργάνωσης υπόσχεται θέαμα και ευκαιρίες στοιχηματισμού. Αλλά, όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, πάντα υπάρχει ένας αγώνας που υπόσχεται περισσότερα από τους υπόλοιπους.

 

Στην περίπτωση της Championsbet, ο αγώνας αυτός είναι σήμερα η αναμέτρηση ανάμεσα σε Λεβερκούζεν και Τότεναμ. Πέρα από το δεδομένο ενδιαφέρον που παρουσιάζει, ο συγκεκριμένος αγώνας προσφέρεται στην Chmapionsbet και με 0% γκανιότα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να μην έχουν μειωθεί και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη. Η συγκεκριμένη προσφορά οφείλει την ύπαρξή της στο γεγονός ότι o bookmaker δε διατηρεί την καθιερωμένη του προμήθεια (γκανιότα), η οποία ευθύνεται για τη μικρή μείωση των αποδόσεων. Χωρίς αυτή, λοιπόν, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του Λεβερκούζεν-Τότεναμ δε μειώθηκαν και παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Για του λόγου το αληθές, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Championsbet στο 1Χ2 του αποψινού αγώνα του Champions League έχουν ως εξής: 2.22 για νίκη της Λεβερκούζεν, 3.60 για ισοπαλία και 3.60 για νίκη της Τότεναμ. Συγκρίνοντας τις συγκεκριμένες αποδόσεις με τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, οι παίχτες θα διαπιστώσουν ότι αυτές της Championsbet κινούνται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη, χάρη στην απουσία της γκανιότας.

 

Η σημερινή προσφορά της Championsbet ισχύει έως την έναρξη του αγώνα, στις 21:45, και ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα από τους παίχτες. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη, άλλωστε, είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 στο Λερβερκούζεν-Τότεναμ, πριν τη σέντρα, και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

H Championsbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και ξεχωρίζει για την πρακτική της ιστοσελίδα αλλά και για την μεγάλη ποικιλία που προσφέρει σε στοίχημα και σε παιχνίδια.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία