Άρσεναλ-Τότεναμ με αυξημένες αποδόσεις στην στοιχηματική εταιρία Novibet

Ένας από τους αγώνες που ξεχωρίζουν στο σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα ποδοσφαίρου είναι αυτός ανάμεσα σε Άρσεναλ και Τότεναμ που διεξάγεται στο πλαίσιο του αγγλικού League Cup και παρουσιάζει και έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Το ενδιαφέρον αυτό αυξάνεται ακόμη περισσότερο στην στοιχηματική εταιρία Novibet, καθώς ο συγκεκριμένος αγώνας προσφέρεται με αυξημένες αποδόσεις σε επιλεγμένα σημεία.

Ο συνήθης ύποπτος για μια τέτοια αύξηση είναι, φυσικά, η προσφορά** της 0% γκανιότας*, η οποία φέρνει αυξημένες αποδόσεις στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Άρσεναλ και Τότεναμ. Με άλλα λόγια, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο 1Χ2 του αγώνα θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χάρη στις αποδόσεις που έχουν ακολουθήσει ανοδική πορεία.

 

Οι αποδόσεις στο 1Χ2 του Άρσεναλ-Τότεναμ

Χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας*, η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet ανακοίνωσε τρεις αυξημένες αποδόσεις στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού επιλεγμένου αγώνα. Οι αποδόσεις αυτές έχουν διαμορφωθεί ως εξής, μετά την αύξησή τους: 2.54 για νίκη της Άρσεναλ, 3.68 για ισοπαλία και 2.97 για νίκη της Τότεναμ.

Όσοι συγκρίνουν τις αποδόσεις της Novibet με τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού, θα διαπιστώσουν ότι κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και ότι υπόσχονται περισσότερα κέρδη (αλλά με το ίδιο πάντα ρίσκο), χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας*.

 

Ο τρόπος στοιχηματισμού στις αυξημένες αποδόσεις

Οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν τις σημερινές αυξημένες αποδόσεις της Novibet δεν είναι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν κάποια συγκεκριμένη διαδικασία που διαφέρει από τις συνηθισμένες. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του Άρσεναλ-Τότεναμ και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Εφόσον τα καταφέρουν, τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται να μοιράσει η προσφορά** θα γίνουν δικά τους.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία