Ίντερ-Φιορεντίνα με 0% γκανιότα στην Championsbet

Το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα της ιταλικής Serie Α παρουσιάζει μία ακόμη ευκαιρία στοιχηματισμού στους παίχτες του στοιχήματος. Μάλιστα, δεν πρόκειται για όποια κι όποια ευκαιρία. Η Ίντερ αντιμετωπίζει απόψε στις 22:00 τη Φιορεντίνα, σε έναν αγώνα που έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός ιταλικού ντέρμπι και ενός αγώνα που προσφέρεται για στοιχηματισμό. Ο αμφίρροπος χαρακτήρας του, άλλωστε, σημαίνει ότι οι αποδόσεις που θα συναντήσουν οι παίχτες του στοιχήματος κυμαίνονται σε υψηλά επίπεδα. Παράλληλα, μάλιστα, οι ήδη υψηλές αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 έχουν αυξηθεί ακόμη περισσότερο, χάρη στη σημερινή προσφορά της ιστοσελίδας στοιχημάτων Championsbet.

 

Πρόκειται για την προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία ισχύει σε σχεδόν καθημερινή βάση στην Championsbet και έχει ενεργοποιηθεί σήμερα στον αγώνα της Ίντερ με τη Φιορεντίνα. Χάρη σε αυτή, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 δεν έχουν μειωθεί, προκειμένου να εξασφαλίσει ο bookmaker την προμήθειά του, αλλά παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα. Από τη στιγμή, άλλωστε, που απουσιάζει η γκανιότα, δεν υπάρχει λόγος μείωσης.

 

Χάρη στην προσφορά της Championsbet, λοιπόν, τα μέλη της που θα στοιχηματίσουν στο αποψινό ιταλικό ντέρμπι θα δουν τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2: 2.15 για νίκη της Ίντερ, 3.63 για ισοπαλία και 3.80 για νίκη της Φιορεντίνα. Οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί και ξεπερνούν σε πολλές περιπτώσεις τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, ειδικά σε σύγκριση με αυτές που έχουν ανακοινώσει όσες εταιρίες στοιχημάτων διατηρούν κανονικά γκανιότα.

 

Η προσφορά, τέλος, ισχύει έως την έναρξη του αγώνα στις 22:00. Έως τότε, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα στοίχημα (μονό ή παρολί) στην αγορά του 1Χ2. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη και, μάλιστα, με τη μορφή μετρητών. Αυτή η τελευταία λεπτομέρεια σημαίνει πως δεν απαιτείται να τζιράρουν την αξία τους, προκειμένου να τα απελευθερώσουν προς ανάληψη.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία