Δύο αγώνες με 0% γκανιότα απόψε στην Championsbet

Οι ελληνικές ομάδες δίνουν απόψε τον αγώνα της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League και οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν πάρει φωτιά με τις προβλέψεις να διαδέχονται η μία την άλλη. Ειδικά σε κάποιες από αυτές, οι παίχτες έχουν την ευκαιρία, όχι μόνο να προβλέψουν διαφορετικές πτυχές του αγώνα, αλλά και να εκμεταλλευτούν κάποιες προσφορές. Και τα μέλη της Championsbet μπορούν να εκμεταλλευτούν σε δύο περιπτώσεις την προσφορά που πολλοί παίχτες θεωρούν ως την πλέον συμφέρουσα: αυτή της 0% γκανιότας.

 

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Championsbet, άλλωστε, μας έχει συνηθίσει στο να προσφέρει καθημερινά τουλάχιστον έναν αγώνα με 0% γκανιότα. Και η σημερινή ημέρα, η οποία έχει μεγάλη σημασία για τις ελληνικές ομάδες που βρίσκονται στην Ευρώπη, κρύβει δύο τέτοιες προσφορές: μία στον αγώνα ανάμεσα σε Γκινγκάμπ και ΠΑΟΚ και μία σε αυτόν ανάμεσα σε Εστορίλ και Παναθηναϊκό.

 

Ο πρώτος ξεκινά απόψε στις 20:00 και οι παίχτες θα δουν αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2. Αναλυτικότερα, η νίκη της Γκινγκάμπ συνοδεύεται από απόδοση 2.64, η ισοπαλία από 3.32 και η νίκη του ΠΑΟΚ από 3.09. Οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν σε ένα από τα τρία σημεία θα διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, εφόσον, βέβαια, προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τον αγώνα ανάμεσα σε Εστορίλ και Παναθηναϊκό, ο οποίος ξεκινά στις 22:05. Και σε αυτόν, χάρη στη μηδενική γκανιότα, οι αποδόσεις είναι ελαφρώς αυξημένες στην αγορά του 1Χ2. Έτσι, η νίκη της Εστορίλ δίνει 2.57, η ισοπαλία 3.35 και η νίκη του Παναθηναϊκού 3.11.

 

Οι παίχτες, λοιπόν, που θα εκμεταλλευτούν τις συγκεκριμένες προσφορές και προβλέψουν σωστά θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη. Μάλιστα, σε αντίθεση με άλλες προσφορές, τα κέρδη αυτά πιστώνονται στο λογαριασμό ως μετρητά και όχι ως κάποιο είδος μπόνους. Αυτό οφείλεται στο ότι δεν υπάρχουν επιμέρους όροι στην προσφορά της μηδενικής γκανιότας και πως οι παίχτες μπορούν να προχωρήσουν άμεσα σε ανάληψη των κερδών τους.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία