Φράιμπουργκ-Λεβερκούζεν με 0% γκανιότα στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Οι στοιχηματικές εταιρίες επικεντρώνονται από σήμερα στους αγώνες της γερμανικής Bundesliga και προσφέρουν άφθονες ευκαιρίες στοιχηματισμού στους αγώνες των επόμενων ημερών. Κάποιες ευκαιρίες, όμως, καταφέρνουν να ξεχωρίσουν από τις υπόλοιπες όπως αυτή της Goalbet χάρη στη νέα προσφορά 0% γκανιότας που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι. Η νέα προσφορά ισχύει για τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της Goalbet στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Φράιμπουργκ και Λεβερκούζεν και μπορεί να αποφέρει στους νικητές περισσότερα κέρδη από όσα θα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι, μάλιστα, είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα πριν την έναρξη του αγώνα και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Στη σημερινή προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet συμμετέχουν επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στο Φράιμπουργκ-Λεβερκούζεν. Συγκεκριμένα, οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν σε ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 και να το κάνουν πριν την έναρξη του αγώνα. Τα στοιχήματά τους μπορούν να είναι μονά ή παρολί και να έχουν οποιαδήποτε αξία. Ωστόσο, είναι βασική προϋπόθεση το να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Μόνο σε αυτή την περίπτωση θα εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται να μοιράσει η προσφορά.

Τα κέρδη που θα προκύψουν, τέλος, θα έχουν τη μορφή μετρητών, παρόλο που θα προέρχονται από προσφορά. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

 

Οι αποδόσεις της Goalbet στο Φράιμπουργκ-Λεβερκούζεν

Οι αποδόσεις που έχει αυξήσει η Goalbet μέσω της προσφοράς της βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Φράιμπουργκ και Λεβερκούζεν. Χάρη στην απουσία της γκανιότας, έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 5.01 για νίκη της Φράιμπουργκ, 4.21 για ισοπαλία και 1.77 για νίκη της Λεβερκούζεν. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και υπόσχονται να ανταμείψουν με περισσότερα κέρδη τα μέλη της Goalbet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία