Αυξημένα κέρδη στο αγγλικό Championship υπόσχεται η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Για μία ακόμη ημέρα, η Goalbet που ανήκει και στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για τα μέλη της, η οποία ευθύνεται για την αύξηση επιλεγμένων αποδόσεων στον κορυφαίο αγώνα της ημέρας και υπόσχεται να ανταμείψει τους νικητές με αυξημένα κέρδη. Αναλυτικότερα, η Goalbet ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα στον αγώνα του αγγλικού Championship ανάμεσα σε Ντέρμπι και Τσάρλτον, με αποτέλεσμα να έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2.

Όσοι, λοιπόν, εκμεταλλευτούν την προσφορά και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο Ντέρμπι-Τσάρλτον θα μπορέσουν να στοιχηματίσουν σε αυξημένες αποδόσεις και να διεκδικήσουν εξίσου αυξημένα κέρδη, χωρίς να χρειαστεί να ρισκάρουν περισσότερο.

 

Ντέρμπι-Τσάρλτον με 0% γκανιότα στο 1Χ2

Η σημερινή προσφορά της ιστοσελίδας στοιχήματος Goalbet έχει αυξήσει μόνο τις αποδόσεις που θα συναντήσουν οι παίχτες στο 1Χ2 του Ντέρμπι-Τσάρλτον, οπότε οι παίχτες που θέλουν να συμμετάσχουν θα πρέπει να επιλέξουν τα συγκεκριμένα σημεία του αγώνα. Επιπλέον, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 πριν την έναρξη του αγώνα. Τέλος, είναι απαραίτητο να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη.

Από την άλλη, η αξία του στοιχήματος που θα τοποθετήσουν, αλλά και το αν θα είναι μονό ή παρολί, δεν έχουν καμία σημασία για την προσφορά.

 

Οι αποδόσεις της Goalbet στο Ντέρμπι-Τσάρλτον

Οι τρεις αποδόσεις που έχουν επηρεαστεί από τη σημερινή προσφορά της Goalbet βρίσκονται στο 1Χ2 του Ντέρμπι-Τσάρλτον και έχουν αυξηθεί ως εξής: στο 1.91 για νίκη της Ντέρμπι, στο 3.76 για ισοπαλία και στο 4.70 για νίκη της Τσάρλτον. Οι αποδόσεις αυτές μπορούν να αποφέρουν αυξημένα κέρδη στους παίχτες, τα οποία θα έχουν μάλιστα τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι τα κέρδη που θα προκύψουν θα μπορούν να μεταφερθούν άμεσα από τον λογαριασμό, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία