Φιορεντίνα-Ίντερ με 0% γκανιότα* στην εταιρεία στοιχημάτων Novibet

Οι πρώτοι ποδοσφαιρικοί αγώνες της χρονιάς φέρνουν και τις πρώτες σημαντικές ευκαιρίες στοιχηματισμού, καθώς οι παίχτες μπορούν να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους και να διεκδικήσουν κέρδη, αλλά και να εκμεταλλευτούν τις νέες προσφορές** της χρονιάς. Μια τέτοια προσφορά** παραμένει ίδια κι απαράλλαχτη – πρόκειται, βέβαια, για την προσφορά** της 0% γκανιότας* που ανακοίνωσε η εταιρία στοιχημάτων Novibet, η οποία δίνει στους παίχτες την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη χωρίς αυξημένο ρίσκο.

Η συγκεκριμένη προσφορά** ισχύει σήμερα στον αγώνα που διεξάγεται στο πλαίσιο της ιταλικής Serie A ανάμεσα σε Φιορεντίνα και Ίντερ. Χάρη σε αυτή, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς** της Novibet

Η Novibet αποφάσισε σήμερα να απαρνηθεί την προμήθεια που διατηρεί σε κάθε σημείο που διαθέτει προς στοιχηματισμό (η προμήθεια είναι γνωστή ως γκανιότα*), με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να μην έχουν μειωθεί ως συνήθως. Έτσι, όσοι τις προτιμήσουν θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη.

Χάρη στην προσφορά**, λοιπόν, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Φιορεντίνα και Ίντερ έχουν αυξηθεί και έχουν ως εξής: 2.87 για νίκη της Φιορεντίνα, 3.44 για ισοπαλία και 2.77 για νίκη της Ίντερ. Πρόκειται για αποδόσεις που ξεπερνούν τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού και που υπόσχονται περισσότερα κέρδη. Οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων της αγοράς, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα* στον αγώνα και έχουν μειώσει λίγο τις αντίστοιχες δικές τους.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά**

Για να διεκδικήσει κανείς τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η Novibet στον αγώνα ανάμεσα σε Φιορεντίνα και Ίντερ θα πρέπει να επιλέξει ένα από τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 και να τοποθετήσει το στοίχημά του πριν την έναρξή του, στις 21:45. Και, φυσικά, θα πρέπει να προβλέψει σωστά το τελικό αποτέλεσμα, προκειμένου να εισπράξει τα κέρδη.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία