Στοιχήματα με αυξημένες αποδόσεις στη Mybet

Όπως κάθε εβδομάδα, η στοιχηματική εταιρία Mybet ενεργοποίησε την προσφορά “Κορυφαία Πρωταθλήματα – Κορυφαίες Αποδόσεις” σε επιλεγμένους αγώνες των κορυφαίων διοργανώσεων ποδοσφαίρου της Ευρώπης, δίνοντας στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Η συγκεκριμένη προσφορά, άλλωστε, αυξάνει τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 των επιλεγμένων αγώνων.

 

Τη συγκεκριμένη προσφορά μπορούν να διεκδικήσουν όλα τα μέλη της Mybet, αρκεί να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στους επιλεγμένους αγώνες, πριν την έναρξη του καθενός, στην αγορά του 1Χ2. Εκεί, άλλωστε, βρίσκονται και οι αυξημένες αποδόσεις, οι οποίες τράβηξαν ανοδική πορεία, χάρη στο γεγονός ότι η προσφορά μειώνει το ποσοστό της γκανιότας. Η γκανιότα, άλλωστε, είναι η προμήθεια που ευθύνεται για τη μείωση των αποδόσεων, προκειμένου να εξασφαλίσει κέρδος ο bookmaker. Και, εφόσον έχει μειωθεί, οι αποδόσεις τραβούν αντίστροφη πορεία.

 

Η προσφορά της Mybet ισχύει σε επιλεγμένους αγώνες του επόμενου τριημέρου, οι οποίοι διεξάγονται στο πλαίσιο κορυφαίων διοργανώσεων ποδοσφαίρου, όπως η Premier League, η Serie A και η Primera Division. Αναλυτικότερα, οι αγώνες που συμμετέχουν στην προσφορά και διαθέτουν αυξημένες αποδόσεις είναι οι εξής:

 

 

  • Γιουβέντους – Ρόμα (το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της Serie A, με αποδόσεις στο 103,42%)

 

  • Σεβίλλη – Μάλαγα (το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της Primera Division, με αποδόσεις στο 103%)

 

  • Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ (την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της Premier League, με αποδόσεις στο 104% του μέσου όρου της αγοράς)

 

  • Έβερτον –Λίβερπουλ (τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της Premier League, με αποδόσεις στο 104%)

 

Τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν όσοι στοιχηματίσουν στους παραπάνω αγώνες και προβλέψουν σωστά το τελικό τους αποτέλεσμα θα έχουν τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει πως θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

Η στοιχηματική εταιρία αυξάνει τις αποδόσεις συνεχώς σε επιλεγμένους αγώνες, πριν λίγες ημέρες αύξησε τις αποδόσεις σε Primera Division και η Serie A.

Τέλος τις αυξημένες αποδόσεις στα τέσσερα αυτά ματς μπορούν να τις εκμεταλλευτούν και οι Έλληνες παίχτες του στοιχήματος μιας και η Mybet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία