Ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet: Κορυφαίες αποδόσεις στη Segunda Division

Η ισπανική Segunda Division επιφυλάσσει σήμερα για τους φίλους του ποδοσφαίρου και τους παίχτες του στοιχήματος μια κορυφαία αναμέτρηση ανάμεσα σε Λα Κορούνια και Μάλαγα. Ο αγώνας είναι, φυσικά, διαθέσιμος για στοιχηματισμό στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet και προσφέρεται, μάλιστα, με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2.

Χάρη στη συγκεκριμένη προσφορά**, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα μέσω της Novibet θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Άλλωστε, η απουσία της γκανιότας* έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των αποδόσεων στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2.

 

Η προσφορά** και τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Η Novibet αποφάσισε να διατηρήσει μηδενική γκανιότα* στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Λα Κορούνια και Μάλαγα, με αποτέλεσμα οι σχετικές αποδόσεις να μην έχουν μειωθεί και να παραμένουν σε υψηλά επίπεδα. Έτσι, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα μπορέσουν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

Για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά**, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα. Τα στοιχήματά τους μπορούν να έχουν οποιαδήποτε αξία, αλλά θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα. Επιπλέον, είναι απαραίτητο να αποτελούνται από σωστές προβλέψεις για το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης, προκειμένου να αποφέρουν αυξημένα κέρδη.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς**

Η προσφορά** της Novibet έχει αυξήσει τις αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία, με αποτέλεσμα να υπόσχεται αυξημένα κέρδη στους νικητές. Οι αυξημένες αποδόσεις βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.14 για νίκη της Λα Κορούνια, 3.10 για ισοπαλία και 4.70 για νίκη της Μάλαγα. Σε σύγκριση με τις αντίστοιχες αποδόσεις που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού, αυτές της Novibet κινούνται σε υψηλότερα επίπεδα, με αποτέλεσμα να υπόσχονται περισσότερα κέρδη, τα οποία μάλιστα θα έχουν και τη μορφή μετρητών.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Κανόνες Novibet


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία