Ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet: Κορυφαίες αποδόσεις στη Bundesliga

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά** για όσα μέλη της σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στην γερμανική Bundesliga και συγκεκριμένα στον αγώνα ανάμεσα σε Γκλάντμπαχ και Λειψία. Μέσω της προσφοράς** αυτής, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους, χάρη σε τρεις κορυφαίες αποδόσεις.

Πρόκειται για τις τρεις αποδόσεις που βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Γκλάντμπαχ και Λειψία. Οι συγκεκριμένες έχουν αυξηθεί, καθώς προσφέρονται με 0% γκανιότα* και δεν έχουν μειωθεί ως συνήθως. Αποτέλεσμα αυτού είναι να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα.

 

Γκλάντμπαχ-Λειψία με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2

Οι αποδόσεις που αυξήθηκαν μέσω της προσφοράς** βρίσκονται στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα και θα παραμείνουν αυξημένες έως την έναρξη του αγώνα. Έως τότε, οι παίχτες που θέλουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη μπορούν να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα: μονά ή παρολί οποιασδήποτε αξίας, σε ένα από τα σημεία του 1Χ2. Τοποθετώντας ένα τέτοιο στοίχημα οι παίχτες θα εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις και, στην περίπτωση που προβλέψουν σωστά, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, με τη μορφή μετρητών.

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Novibet μέσω της προσφοράς** της έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 3.70 για νίκη της Γκλάντμπαχ, 3.90 για ισοπαλία και 2.09 για νίκη της Λειψίας. Οι αποδόσεις αυτές αποτελούν την ουσία της προσφοράς** και κυμαίνονται σε επίπεδα ανώτερα των αντίστοιχων της συντριπτικής πλειοψηφίας που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχημάτων ανταγωνισμού.

Η προσφορά** της Novibet, τέλος, ξεχωρίζει και για τα ελάχιστα ανταλλάγματα που ζητά από τους παίχτες. Το μόνο που έχουν να κάνουν, άλλωστε, είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία