Αυξημένα κέρδη στο Κάρντιφ-Γουλβς υπόσχεται η εταιρία στοιχήματος Novibet

Η νόμιμη εταιρία στοιχήματος Novibet στρέφει σήμερα το βλέμμα της στις εθνικές διοργανώσεις της Ευρώπης που θα απασχολήσουν τους παίχτες το επόμενο τριήμερο και έχει ήδη ετοιμάσει την πρώτη της προσφορά**. Χάρη σε αυτή, τα μέλη της που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους, χωρίς να ρισκάρουν περισσότερο. Αυτός, άλλωστε, είναι και ο σκοπός της προσφοράς** της 0% γκανιότας*, που ισχύει σήμερα στη Novibet για τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα της Premier League ανάμεσα σε Κάρντιφ και Γουλβς.

Ο συγκεκριμένος αγώνας προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2 και οι παίχτες που θα καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς** θα μπορέσουν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χάρη σε μια σειρά από αυξημένες αποδόσεις.

 

Πώς αυξήθηκαν οι αποδόσεις της Novibet;

Η προσφορά** της 0% γκανιότας* έχει αυξήσει μόνο τις αποδόσεις που θα συναντήσουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2 του Κάρντιφ-Γουλβς. Χάρη στην απουσία της γκανιότας*, της προμήθειας που μειώνει υπό κανονικές συνθήκες κάθε απόδοση, προκειμένου να εξασφαλίσει την προμήθειά του η κάθε μάι από τις εταιρίες στοιχημάτων, οι αποδόσεις κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες, μάλιστα, είναι να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα. Εφόσον καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς** και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του Κάρντιφ-Γουλβς, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων.

 

Οι αυξημένες αποδόσεις της προσφοράς**

Οι παίχτες θα βρουν τις αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Premier League. Συγκεκριμένα, θα μπορούν να εκμεταλλευτούν τις εξής: 3.81 για νίκη της Κάρντιφ, 3.25 για ισοπαλία και 2.30 για νίκη της Γουλβς. Οι παραπάνω αποδόσεις ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους εκμεταλλευτούν την προσφορά** και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία