Τότεναμ-Λεβερκούζεν με 0% γκανιότα* στη Novibet

Όσοι παίχτες επιθυμούν να στοιχηματίσουν σήμερα στους αγώνες του Champions League έχουν στη διάθεσή τους αρκετές επιλογές. Ημέρες σαν τη σημερινή, άλλωστε, το πιο πιθανό πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιος παίχτης είναι να μη μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στις τόσες επιλογές που έχει και όχι το αντίθετο. Στην επιλογή του, βέβαια, μπορούν να βοηθήσουν τα προγνωστικά και τα tips, αλλά και οι προσφορές** που ανακοινώνουν για επιλεγμένους αγώνες οι εταιρίες στοιχημάτων.

 

Ένας αγώνας που συνοδεύεται από μια προσφορά**, άλλωστε, μπορεί να αποφέρει περισσότερα κέρδη σε όποιον επιλέξει να στοιχηματίσει σε αυτόν. Και χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο σημερινός ανάμεσα σε Τότεναμ και Λεβερκούζεν, ο οποίος διεξάγεται στις 21:45, στο πλαίσιο του Champions League. Σε αυτόν ακριβώς τον αγώνα, η νόμιμη ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet διατηρεί 0% γκανιότα*, με αποτέλεσμα όσοι στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 να είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά**, άλλωστε, εξαλείφει την προμήθεια που διατηρεί η Novibet, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να μη μειωθούν ως συνήθως. Έτσι, οι παίχτες μπορούν να εκμεταλλευτούν αυξημένες αποδόσεις και να διεκδικήσουν εξίσου αυξημένα κέρδη.

 

Όσοι, λοιπόν, εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** της Novibet θα δουν τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Champions League: 2.07 για νίκη της Λεβερκούζεν, 3.55 για ισοπαλία και 4.12 για νίκη της Λεβερκούζεν. Οι εν λόγω αποδόσεις έχουν αυξηθεί, χάρη στην προσφορά** και υπόσχονται περισσότερα κέρδη από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού.

 

Η προσφορά** της Novibet, τέλος, λήγει την ώρα έναρξης του αγώνα – στις 21:45. Έως τότε, οι παίχτες θα πρέπει να έχουν τοποθετήσει τα στοιχήματά τους στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του Τότεναμ-Λεβερκούζεν. Εφόσον, μάλιστα, προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εξασφαλίσουν κέρδη με τη μορφή μετρητών.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία