Αυξημένες αποδόσεις στο Champions League από την εταιρία στοιχήμάτων Goalbet

Και σήμερα, η αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης είναι πλούσια και βασικός υπεύθυνος για αυτό είναι το Champions League, με μια σειρά αγώνων που αναμένεται να συγκεντρώσουν χιλιάδες στοιχήματα από τους παίχτες εκείνους που αναζητούν αξία στις προβλέψεις τους εκμεταλλευόμενοι μάλιστα και τις προσφορές από τις εταιρίες στοιχημάτων. Ένας από αυτούς τους αγώνες, μάλιστα, υπόσχεται υψηλότερη αξία, αφού συνοδεύεται από τρεις αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2.

Πρόκειται για τον αγώνα ανάμεσα σε Τότεναμ και Ντόρτμουντ, ο οποίος προσφέρεται με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2. Αυτό σημαίνει ότι οι τρεις επιλεγμένες αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί ως συνήθως, αλλά αντίθετα έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη χωρίς περισσότερο ρίσκο. Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της Goalbet, όμως, θα πρέπει να καλύψουν και κάποιες προϋποθέσεις.

 

Οι προϋποθέσεις της σημερινής προσφοράς

Για να μπορέσουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη στο Τότεναμ-Ντόρτμουντ, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον αγώνα. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2, πριν ξεκινήσει ο αγώνας, και να προβλέψουν σωστά το τελικό του αποτέλεσμα. Οι παίχτες που θα προβλέψουν σωστά θα έχουν εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις αυξημένες αποδόσεις της προσφοράς, αφού θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους. Και τα κέρδη αυτά δε θα συνοδεύονται από επιπλέον υποχρεώσεις, αφού θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

 

Τρεις αυξημένες αποδόσεις για περισσότερα κέρδη

Τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν οι νικητές θα είναι αυξημένα και θα οφείλονται στις τρεις αποδόσεις που προέκυψαν από την προσφορά της νόμιμης στοιχηματικής εταιρίας Goalbet. Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις του 1Χ2 στον σημερινό αγώνα του Champions League έχουν πλέον ως εξής: 2.24 για νίκη της Τότεναμ, 3.60 για ισοπαλία και 3.60 για νίκη της Ντόρτμουντ. Χάρη σε αυτές, τα μέλη της Goalbet θα μπορέσουν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία