ΤΣΣΚΑ-Παναθηναϊκός με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η νόμιμη εταιρία στοιχημάτων Stoiximan στρέφει απόψε το βλέμμα του στο μπάσκετ και στη Euroleague, στο πλαίσιο της οποίας ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στη Μόσχα για να αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ. Και τα μέλη του έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χάρη στις αποδόσεις που φέρνει η προσφορά της 0% γκανιότας στον συγκεκριμένο αγώνα.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan έχει ανακοινώσει υψηλότερες αποδόσεις, σε σχέση με τις υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων, στην αγορά του τελικού αποτελέσματος του αποψινού αγώνα μπάσκετ. Το ύψος των αποδόσεων οφείλεται στην απόφαση των υπευθύνων να διατηρήσουν 0% γκανιότα από τη συγκεκριμένη αγορά. Αυτό σημαίνει ότι η προμήθεια που διατηρεί ο Stoiximan από κάθε στοίχημα της αγοράς απουσιάζει και πως οι αποδόσεις βρίσκονται σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις για τον αποψινό αγώνα: 1.09 για νίκη της ΤΣΣΚΑ και 11.50 για νίκη του Παναθηναϊκού. Χάρη στην προσφορά της μηδενικής γκανιότας, οι εν λόγω αποδόσεις είναι υψηλότερες από τις αντίστοιχες της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού και μπορούν να αποφέρουν υψηλότερα κέρδη σε όσους τις εκμεταλλευτούν.

 

Τα αυξημένα κέρδη, βέβαια, αποτελούν το βασικότερο πλεονέκτημα της συγκεκριμένης προσφοράς, αλλά όχι και το μοναδικό. Άλλωστε, πρόκειται για μια προσφορά που προσφέρει αυξημένα κέρδη, ζητώντας ελάχιστα σε αντάλλαγμα. Οι παίχτες που επιθυμούν να την εκμεταλλευτούν, για παράδειγμα, δεν είναι αναγκασμένοι να στοιχηματίσουν ένα ελάχιστο ποσό, προκειμένου να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη. Επιπλέον, σε περίπτωση που προβλέψουν σωστά, τα κέρδη τους δε θα έχουν τη μορφή bonus, αλλά μετρητών. Αυτό σημαίνει πως θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη και πως δεν απαιτείται το τζιράρισμα της αξίας τους, προκειμένου να ξεκλειδωθούν.

 

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν απόψε στην αγορά του τελικού αποτελέσματος στον αγώνα ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Παναθηναϊκό θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να αναγκαστούν να ακολουθήσουν σύνθετους όρους και απαιτητικές προϋποθέσεις.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία