Ιρλανδία-Σερβία με 0% γκανιότα* στην εταιρεία στοιχημάτων Novibet

Οι παίχτες που στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο έχουν μία ακόμη εξαιρετική ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη σήμερα, χάρη στον αγώνα που ξεχωρίζει στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ημέρας. Πρόκειται για τον προκριματικό αγώνα του Μουντιάλ του 2018 ανάμεσα σε Ιρλανδία και Σερβία, έναν αγώνα με χαρακτήρα ντέρμπι και μοιρασμένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2. Οι αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς, μάλιστα, εμφανίζονται ακόμη υψηλότερες, χάρη στο γεγονός ότι η εταιρεία στοιχημάτων Novibet διατηρεί 0% γκανιότα* και δίνει τη δυνατότητα διεκδίκησης ακόμη περισσότερων κερδών.

Αναλυτικότερα, ο αγώνας συμμετέχει στο σημερινό πρόγραμμα προσφορών** της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να μην έχουν μειωθεί από τη γκανιότα* και να προσφέρουν περισσότερα κέρδη.

 

Αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2

Φυσικά, αυξημένες αποδόσεις σημαίνουν και αυξημένα κέρδη – χωρίς περισσότερο ρίσκο. Τα μέλη της εταιρείας στοιχηματισμού Novibet έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χάρη στην απουσία της γκανιότας*, της προμήθειας που υπό κανονικές συνθήκες θα μείωνε ελαφρώς το ύψος των αποδόσεων.

Χωρίς τη γκανιότα*, όμως, οι αποδόσεις που έχει ανακοινώσει η Novibet στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού προκριματικού του Μουντιάλ κυμαίνονται στα εξής επίπεδα: 2.95 για νίκη της Ιρλανδίας, 3.56 για ισοπαλία και 2.88 για νίκη της Σερβίας. Πρόκειται για αποδόσεις που κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας*.

 

Τα στοιχήματα που απαιτούνται για την προσφορά**

Όσοι θέλουν να στοιχηματίσουν με 0% γκανιότα* στην εταιρεία στοιχημάτων Novibet θα πρέπει να σπεύσουν να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους πριν τις 21:45 που ξεκινά το Ιρλανδία-Σερβία. Επιπλέον, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα, αλλά και να προβλέψουν σωστά το τελικό του αποτέλεσμα. Με αυτόν τον τρόπο, τα κέρδη τους θα είναι υψηλότερα και θα έχουν τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει πως θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

Τα προκριματικά του Μουντιάλ συνεχίζονται και μαζί τους συνεχίζονται και οι προσφορές** της Novibet η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, ύστερα από τον αγώνα Δανίας Πολωνίας με 0% γκανιότα* σειρά παίρνει σήμερα η Ιρλανδία με την Σερβία.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία