Λεγκανιές-Μπέτις με 0% γκανιότα* στην στοιχηματική εταιρεία Novibet

Η τρέχουσα αγωνιστική της ισπανικής Primera Division συνεχίζεται και σήμερα και ολοκληρώνεται το βράδυ, με τον αγώνα ανάμεσα σε Λεγκανιές και Μπέτις, στις 21:45. Ο εν λόγω αγώνας κρύβει κάποιες ενδιαφέρουσες ευκαιρίες στοιχηματισμού, εκ των οποίων μία έχει ενισχυθεί ακόμη περισσότερο, χάρη στην προσφορά** της νόμιμης στοιχηματικής εταιρείας Novibet.

Πρόκειται για τη γνωστή και καθημερινή προσφορά** της εταιρείας στοιχημάτων, η οποία επιτρέπει στους παίχτες να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους, χάρη στο γεγονός ότι απουσιάζει η γκανιότα* από τις αποδόσεις που έχει ανακοινώσει στην αγορά του 1Χ2.

 

Αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2

Με άλλα λόγια, η ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet έχει ανακοινώσει τρεις ενισχυμένες αποδόσεις που υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς** και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του Λεγκανιές-Μπέτις.

Η προσφορά** λειτουργεί ως εξής: η γκανιότα* ευθύνεται κανονικά για τη μικρή μείωση των αποδόσεων, ώστε να εξασφαλίσει η στοιχηματική εταιρεία μια μικρή προμήθεια από κάθε στοίχημα – με το ύψος της γκανιότας*, όμως να βρίσκεται στο 0%, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί καθόλου και παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα. Αναλυτικότερα, η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet ανακοίνωσε τις εξής στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού αγώνα της Primera Division: 1.72 για νίκη της Λεγκανιές, 3.75 για ισοπαλία και 5.80 για νίκη της Μπέτις.

 

Αποδόσεις που ξεχωρίζουν

Χάρη στην προσφορά** της Novibet, οι αποδόσεις της κυμαίνονται σε μεγαλύτερα ύψη από τις αντίστοιχες που ανακοίνωσαν οι υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων. Από τη στιγμή, άλλωστε, που η Novibet διατηρεί μηδενική προμήθεια, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία της αγοράς διατηρεί κανονική, οι αποδόσεις βρίσκονται πιο ψηλά. Μάλιστα, βρίσκονται πάνω από τον μέσο όρο της αγοράς.

Τι σημαίνει αυτό; Πως όσοι στοιχηματίσουν σήμερα στο Λεγκανιές-Μπέτις και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη από την στοιχηματική εταιρεία Novibet, σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

 

Προϋποθέσεις συμμετοχής στην προσφορά**

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της προσφοράς** είναι το γεγονός ότι η συνοδεύεται από ελάχιστες προϋποθέσεις – ειδικά σε σχέση με άλλου τύπου προσφορές**. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στο Λεγκανιές-Μπέτις, επιλέγοντας την αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξη του αγώνα. Και, φυσικά, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, προκειμένου να εισπράξουν οποιοδήποτε κέρδος – πόσο μάλλον τα αυξημένα που υπόσχεται η προσφορά**.

Τα εν λόγω κέρδη, τέλος, θα έχουν στο σύνολό τους τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει πως δεν απαιτείται το τζιράρισμα της αξίας τους, προκειμένου να απελευθερωθούν προς ανάληψη.

Μπορεί η Δευτέρα να θεωρείται ''φτωχή'' ημέρα από άποψη παιχνιδιών για τους παίχτες του στοιχήματος αλλά η Novibet πάντα βρίσκει ενδιαφέροντες αγώνες για να προσφέρει στα μέλη της όπως την προηγούμενη Δευτέρα στο ματς Γουότφορντ-Λίβερπουλ.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία