Αυξημένες αποδόσεις στο Champions League του μπάσκετ από την εταιρεία στοιχημάτων Novibet

Αν και σήμερα δε διεξάγονται αγώνες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στο ποδόσφαιρο, το αγωνιστικό πρόγραμμα δεν στερείται τους αγώνες του Champions League – με τη μόνη διαφορά ότι διεξάγονται στο μπάσκετ! Κάποιες από τις κορυφαίες ομάδες μπάσκετ της Ευρώπης έρχονται σήμερα αντιμέτωπες στο πλαίσιο του Champions League και ο αγώνας που ξεχωρίζει έχει ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς φέρνει αντιμέτωπες το Στρασβούργο με την ΑΕΚ. Ο εν λόγω αγώνας, μάλιστα, μπορεί να αποφέρει αυξημένα κέρδη στα μέλη της εταιρείας στοιχημάτων Novibet.

Τα κέρδη που μπορούν να διεκδικήσουν στο Στρασβούργο-ΑΕΚ έχουν αυξηθεί, καθώς η Novibet διατηρεί 0% γκανιότα* στην αγορά του νικητή αγώνα. Με άλλα λόγια, οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία του αγώνα δεν έχουν μειωθεί ως συνήθως και παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά** της 0% γκανιότας*;

Τα μέλη της Novibet που στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο γνωρίζουν καλά τη συγκεκριμένη προσφορά**, αλλά η στοιχηματική εταιρεία δεν παραλείπει να την ενεργοποιήσει και σε αγώνες μπάσκετ, όπως ο σημερινός. Χάρη σε αυτή, η γκανιότα*, η προμήθεια που διατηρεί ο bookmaker και μειώνει ελαφρώς τις αποδόσεις σε κάθε σημείο, εξαλείφεται, με αποτέλεσμα οι επιλεγμένες αποδόσεις να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Υψηλότερες αποδόσεις, μεγαλύτερα κέρδη

Χάρη στην προσφορά** της εταιρείας στοιχημάτων Novibet, λοιπόν, οι αποδόσεις στην αγορά του νικητή του αγώνα ανάμεσα σε Στρασβούργο και ΑΕΚ έχουν αυξηθεί. Συγκεκριμένα, όσοι στοιχηματίσουν στον σημερινό αγώνα μπάσκετ του Champions League θα δουν τις εξής αποδόσεις στα δύο σημεία: 1.41 για νίκη του Στρασβούργου και 3.40 για νίκη της ΑΕΚ.

Οι παραπάνω αποδόσεις έχουν αυξηθεί και ξεπερνούν τις αντίστοιχες που έχει ανακοινώσει ο ανταγωνισμός. Οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα* και έχουν μειώσει ελαφρώς τις αντίστοιχες αποδόσεις.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά**

Το μόνο που έχουν να κάνουν, μάλιστα, οι ενδιαφερόμενοι, προκειμένου να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά**, είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στην αγορά του νικητή του αγώνα ανάμεσα σε Στρασβούργο και ΑΕΚ, πριν τις 21:30 που ξεκινά. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά, θα εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη.

Τα χρήματα που θα εισπράξουν, τέλος, θα έχουν τη μορφή μετρητών στο σύνολό τους, παρά το γεγονός ότι θα προέρχονται από προσφορά**. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη από την πρώτη στιγμή, χωρίς να χρειάζεται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

H Novibet έχει ανακοινώσει και ειδικά στοιχήματα για την Euroleague.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία