Δύο αγώνες του Champions League με 0% γκανιότα στην Goalbet

Οι ομάδες που διεκδικούν την πρόκρισή τους στους ομίλους του Champions League αγωνίζονται και σήμερα, με μόνο στόχο την πρόκριση, ενώ παράλληλα οι παίχτες του στοιχήματος “δουλεύουν” υπερωρίες, προκειμένου να εντοπίσουν και να εκμεταλλευτούν κάθε ευκαιρία. Υπερωρίες δουλεύουν και τα τμήματα προσφορών από τις εταιρίες στοιχημάτων, που φροντίζουν, ώστε τα μέλη τους να έχουν στη διάθεσή τους και συμφέρουσες προσφορές που μπορούν να αυξήσουν την αξία στοιχηματισμού.

Για του λόγου το αληθές, η εταιρεία στοιχηματισμού Goalbet ανακοίνωσε σήμερα, όχι μία, αλλά δύο προσφορές που αφορούν σε αντίστοιχους αγώνες του Champions League. Και οι δύο προσφορές υπόσχονται αύξηση των αποδόσεων στην αγορά του 1Χ2, στους εξής αγώνες: Σλάβια Πράγας – ΑΠΟΕΛ και Λίβερπουλ – Χόφενχαϊμ.

 

Αυξημένες αποδόσεις στο 1Χ2

Και στους δύο αγώνες, η γκανιότα που διατηρεί η εταιρεία στοιχημάτων Goalbet είναι μηδενική, γεγονός που σημαίνει ότι έχει εξαλειφθεί η προμήθεια και πως οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί. Με άλλα λόγια, οι παίχτες θα μπορέσουν να στοιχηματίσουν στο τελικό αποτέλεσμα κάθε αγώνα και να εκμεταλλευτούν υψηλότερες αποδόσεις, διεκδικώντας υψηλότερα κέρδη.

Oι αποδόσεις των σημείων της αγοράς του 1Χ2 που έχουν αυξηθεί, μάλιστα, ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς, καθώς υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Οι αποδόσεις στο Σλάβια Πράγας – ΑΠΟΕΛ

Στο πλαίσιο της προσφοράς της, λοιπόν, η Goalbet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του πρώτου σημερινού αγώνα του Champions League: 1.63 για νίκη της Σλάβια Πράγας, 4.08 για ισοπαλία και 6.63 για νίκη του ΑΠΟΕΛ.

 

Οι αποδόσεις στο Λίβερπουλ – Χόφενχαϊμ

Παράλληλα, η ίδια προσφορά έχει αυξήσει και τις αποδόσεις του δεύτερου γαώνα του Champions League, στην αγορά του 1Χ2, ως εξής: 1.64 για νίκη της Λίβερπουλ, 4.55 για ισοπαλία και 5.57 για νίκη της Χόφενχαϊμ.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Όσοι θέλουν να στοιχηματίσουν στις αυξημένες αποδόσεις που ανακοίνωσε η Goalbet στους σημερινούς αγώνες του Champions League, θα πρέπει να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 και να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους εγκαίρως (πριν την έναρξή τους στις 21:45). Επιπλέον, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, ώστε να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη.

Τα κέρδη αυτά θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη από την πρώτη στιγμή, χωρίς να απαιτείται τζιράρισμα της αξίας τους.

Η Goalbet συνεχίζει να ανακοινώνει προσφορές για τους αγώνες του Champions League και έτσι ύστερα από την μηδενική γκανιότα χτες στον αγώνα Νις-Νάπολι σειρά έχουν σήμερα οι Σλάβια Πράγας – ΑΠΟΕΛ και Λίβερπουλ – Χόφενχαϊμ.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία