Λα Κορούνια – Έιμπαρ με 0% γκανιότα στην Championsbet

Όσο το καλοκαίρι πλησιάζει στο τέλος του, τα σημαντικότερα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της Ευρώπης ξεκινούν τη νέα σεζόν, με αγώνες που υπόσχονται άφθονο θέαμα και συγκινήσεις. Φυσικά, η σεζόν ξεκινά και για τους παίχτες του στοιχήματος, οι οποίοι αφήνουν πίσω τους τις φιλικές και… ολυμπιακές αναμετρήσεις του καλοκαιριού και ξεκινούν να στοιχηματίζουν στους αγώνες εξαιρετικά δημοφιλών πρωταθλημάτων, όπως η ισπανική Primera Division.

 

Το σημερινό πρόγραμμα του ισπανικού πρωταθλήματος, μάλιστα, περιλαμβάνει έναν αγώνα που διατίθεται με 0% γκανιότα στη νόμιμη εταιρία στοιχήματος Championsbet: αυτόν ανάμεσα σε Λα Κορούνια και Έιμπαρ, στον οποίο μπορούν να στοιχηματίσουν οι παίχτες, διεκδικώντας αυξημένα κέρδη.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά, άλλωστε ευθύνεται για την αύξηση των αποδόσεων στην αγορά του 1Χ2. Η αύξηση αυτή είναι δυνατή, χάρη στο γεγονός ότι η Championsbet διατηρεί 0% – επομένως μηδενική προμήθεια – στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του αγώνα. Η προμήθεια ευθύνεται για τη μικρή μείωση των αποδόσεων και η απουσία της σημαίνει πως αυτές επανήλθαν σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Χάρη στην προσφορά, λοιπόν, οι αποδόσεις της Championsbet στο 1Χ2 του αποψινού αγώνα της Primera Division έχουν ως εξής: 2.01 για νίκη της Λα Κορούνια, 3.50 για ισοπαλία και 4.45 για νίκη της Έιμπαρ.

 

Εκμεταλλευόμενοι, λοιπόν, την προσφορά της 0% γκανιότας, οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στην Championsbet θα έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε αποδόσεις που βρίσκονται πάνω από το μέσο όρο του ανταγωνισμού. Οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων , άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις τους να είναι λίγο χαμηλότερες.

 

Όσοι, τέλος, επιθυμούν να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η Championsbet δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα της Λα Κορούνια με την Έιμπαρ, πριν την έναρξη του αγώνα, στις 23:00. Εφόσον, μάλιστα, προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εξασφαλίσουν κέρδη με τη μορφή μετρητών.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία