Βέρντερ-Σάλκε με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η εταίρια στοιχημάτων Stoiximan ανακοίνωσε πως θα διατηρήσει μηδενική γκανιότα στον αποψινό αγώνα της Βέρντερ Βρέμης με τη Σάλκε, στο πλαίσιο της Bundesliga. Ο αγώνας διεξάγεται απόψε στις 9 και τα μέλη του Stoiximan έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χάρη στο γεγονός ότι η γκανιότα θα παραμείνει στο 0%. Οι αποδόσεις των τριών σημείων στην αγορά του 1Χ2, λοιπόν, είναι ελαφρώς αυξημένες και το ίδιο θα συμβεί και στα κέρδη όσων προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Αναλυτικότερα, ο Stoiximan ανακοινώνει απόδοση 3.00 για τη Βέρντερ, 3.70 για την ισοπαλία και 2.50 για τη Σάλκε.

Όλα παίζουν στον Stoiximan με 0% γκανιότα και αγώνες της Bundesliga αλλά και του Europa League όπως αυτός του ΠΑΟΚ με την Ντιναμό Μινσκ.

Ο Stoiximan ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα και η μηδένική γκανιότα είναι η αγαπημένη του προσφορά και η πιο συμφέρουσα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία