Στοιχηματική εταιρία Novibet: 0% γκανιότα* στον πρώτο προημιτελικό του Coppa Italia

Σήμερα διεξάγεται ο πρώτος προημιτελικός του Coppa Italia, με Μίλαν και Νάπολι να ετοιμάζονται να διεκδικήσουν μια θέση στον ημιτελικό και τους παίχτες του στοιχήματος να ετοιμάζονται να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους επωφελώμενοι βέβαια και τις προσφορές** που θα ανακοινώσουν οι στοιχηματικές εταιρίες. Η Novibet έχει φροντίσει να καλύψει κάθε πιθανή εξέλιξη του αγώνα, με μια σειρά στοιχημάτων, αλλά δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα στο τελικό αποτέλεσμα, μέσω και της σημερινής της προσφοράς**.

Η προσφορά** αυτή δεν είναι άλλη από εκείνη της 0% γκανιότας*, η οποία ισχύει για τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 του Μίλαν-Νάπολι. Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και εκμεταλλευτούν την προσφορά θα μπορέσουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χάρη στις τρεις αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2.

 

Οι απαιτήσεις και τα ανταλλάγματα της 0% γκανιότας*

Η συγκεκριμένη προσφορά** ευθύνεται για την αύξηση των τριών επιλεγμένων αποδόσεων στην αγορά του 1Χ2 και υπόσχεται περισσότερα κέρδη σε όσους καλύψουν τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς**. Χάρη στην απουσία της γκανιότας*, οι αποδόσεις στο 1Χ2 του Μίλαν-Νάπολι δεν έχουν μειωθεί ως συνήθως και υπόσχονται περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο στοιχηματισμού.

Για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά**, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο 1Χ2 του Μίλαν-Νάπολι και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Όσοι τα καταφέρουν θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη και θα μπορούν έπειτα να τα χρησιμοποιήσουν με όποιον τρόπο θέλουν, ακόμη και για ανάληψη, αφού θα έχουν τη μορφή μετρητών.

 

Οι αποδόσεις που αυξάνουν τα πιθανά κέρδη

Οι αποδόσεις στο 1Χ2 του σημερινού προημιτελικού του Coppa Italia έχουν αυξηθεί, χάρη στην προσφορά** της νόμιμης ιστοσελίδας στοιχήματος Novibet, και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 3.41 για νίκη της Μίλαν, 3.40 για ισοπαλία και 2.40 για νίκη της Νάπολι. Χάρη σε αυτές, τα πιθανά κέρδη από τα κατάλληλα στοιχήματα είναι αυξημένα, χωρίς παράλληλα να έχει αυξηθεί το ρίσκο στοιχηματισμού.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία