Κορυφαίες αποδόσεις στο ιταλικό μπάσκετ από την εταιρία στοιχήματος Novibet

Η εταιρία στοιχήματος Novibet αλλάζει σήμερα προσωρινά το αντικείμενο της καθημερινής προσφοράς** της και, αντί να προσφέρει κορυφαίες αποδόσεις μέσω της 0% γκανιότας* στο ποδόσφαιρο, ανακοίνωσε μια αντίστοιχη προσφορά** για το μπάσκετ. Η προσφορά**, βέβαια, δεν αλλάζει και τα μέλη της εξακολουθούν να έχουν σήμερα την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε σημεία με κορυφαίες αποδόσεις. Ωστόσο, τα σημεία αυτά αφορούν σε έναν αγώνα του ιταλικού μπάσκετ και συγκεκριμένα στον σημερινό ημιτελικό του πρωταθλήματος ανάμεσα σε Τρέντο και Βενέτσια.

Ο συγκεκριμένος αγώνας προσφέρεται με 0% γκανιότα* στη Novibet, γεγονός που σημαίνει ότι οι αποδόσεις στην αγορά του νικητή έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά.

 

Οι αποδόσεις της σημερινής προσφοράς** της Novibet

Από τη στιγμή που η στοιχηματική εταιρία Novibet αποφάσισε να προσφέρει τον αγώνα ανάμεσα σε Τρέντο και Βενέτσια με 0% γκανιότα*, οι αποδόσεις στην αγορά του νικητή αγώνα δε μειώθηκαν ως συνήθως. Αντίθετα, παρέμειναν σε υψηλότερα επίπεδα και πλέον υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά. Αναλυτικότερα, η Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις για το νικητή του σημερινού αγώνα του ιταλικού πρωταθλήματος: 1.71 για νίκη της Τρέντο και 2.40 για νίκη της Βενέτσια.

Οι παραπάνω αποδόσεις έχουν αυξηθεί και ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς. Άλλωστε, σε αντίθεση με τη συντριπτική πλειοψηφία από τις εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού, η Novibet δε μείωσε τις επιλεγμένες αποδόσεις.

 

Το οφέλη για τους παίχτες

Το πρώτο και βασικότερο όφελος που θα αποκομίσουν όσοι εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** της Novibet είναι, φυσικά, τα αυξημένα κέρδη. Παράλληλα, όμως, κερδίζουν και την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυτά τα κέρδη, χωρίς να παραχωρήσουν σημαντικά ανταλλάγματα. Και, τέλος, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά θα εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι τα χρήματα θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία