Δύο αγώνες με 0% γκανιότα από τον Stoiximan

Η σημερινή ημέρα μοιάζει να είναι αφιερωμένη στο ποδόσφαιρο και, πιο συγκεκριμένα, στους ημιτελικούς δύο μεγάλων διοργανώσεων. Ο πρώτος από αυτούς τους ημιτελικούς αφορά στο Copa Africa και φέρνει αντιμέτωπες τη Μπουρκίνα Φάσο με την Αίγυπτο, ενώ ο δεύτερος διεξάγεται στο πλαίσιο του ισπανικού Copa del Rey, με τις Ατλέτικο και Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα να διεκδικούν ένα εισιτήριο για τον τελικό.

 

Και οι δύο αγώνες παρουσιάζουν αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού, οι οποίες μπορούν να αποφέρουν αρκετά κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά. Κάποιοι από τους παίχτες που θα επιλέξουν τους δύο αγώνες, μάλιστα, έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να εκμεταλλευτούν την προσφορά της 0% γκανιότας που ανακοίνωσε ο Stoiximan. Η προσφορά έχει ως αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 στους δύο αγώνες να αυξηθούν, καθώς απουσιάζει η καθιερωμένη προμήθεια και οι τιμές που ανακοίνωσε ο νόμιμος bookmaker δεν έχουν μειωθεί.

 

Όσοι στοιχηματίσουν, λοιπόν, στον αγώνα του Copa Africa και επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 θα δουν τις εξής αποδόσεις: 4.20 για νίκη της Μπουρκίνα Φάσο, 2.95 για ισοπαλία και 2.35 για νίκη της Αιγύπτου. Αντίστοιχα, στην περίπτωση του αγώνα του Copa del Rey, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 έχουν ως εξής: 3.23 για νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης, 3.42 για ισοπαλία και 2.49 για νίκη της Μπαρτσελόνα.

 

Οι παραπάνω αποδόσεις έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας και κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο της αγοράς. Ο Stoiximan, άλλωστε, υπόσχεται στα μέλη του περισσότερα κέρδη από ότι οι στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού που διατηρούν κανονικά γκανιότα στους δύο αγώνες.

 

Για να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες προσφορές του Stoiximan, τέλος, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξη κάθε αγώνα – αυτός του Copa Africa ξεκινά στις 21:00 και αυτός του Copa del Rey στις 22:00.

Και εχτές ο Stoiximan επέλεξε δύο αγώνες για την προσφορά της 0% γκανιότας έναν από το Coppa Italia και έναν από την Premier League.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία