Αμβούργο-Φράιμπουργκ με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η εταιρία στοιχημάτων Stoiximan ανακοίνωσε πως θα διατηρήσει 0% γκανιότα στον αποψινό αγώνα της γερμανικής Bundesliga, ανάμεσα σε Αμβούργο και Φράιμπουργκ. Ο συγκεκριμένος αγώνας έχει τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τις δύο ομάδες, αφού θα κρίνει την παραμονή τους στη Bundesliga, αλλά και στοιχηματικό ενδιαφέρον για τους παίχτες, οι οποίοι μπορούν να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους.

 

Τα κέρδη αυτά, μάλιστα, μπορούν να αυξηθούν ακόμη περισσότερο, χάρη στην προσφορά που ανακοίνωσε ο Stoiximan. Πρόκειται για μια προσφορά μηδενικής γκανιότας. Από τη στιγμή που ο Stoiximan ανακοίνωσε πως θα διατηρήσει 0% γκανιότα (πρόκειται για την προμήθεια των bookmakers που μειώνει ελαφρά τις αποδόσεις), οι αποδόσεις αυξήθηκαν, δίνοντας στους παίχτες τη δυνατότητα να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει στην αγορά του 1Χ2 του Αμβούργο-Φράιμπουργκ, με αποτέλεσμα οι παίχτες που θα προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα να είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Αναλυτικότερα, ο Stoiximan ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις: 2.22 για νίκη του Αμβούργου, 3.60 για ισοπαλία και 3.65 για νίκη της Φράιμπουργκ.

 

Οι παραπάνω αποδόσεις κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, σε σχέση με τις αντίστοιχες που έχει ανακοινώσει η συντριπτική πλειοψηφία των στοιχηματικών εταιριών. Και οι αποδόσεις αυτές δεν αποτελούν το μόνο πλεονέκτημα της προσφοράς του Stoiximan. Η μηδενική γκανιότα, έξαλλου, δε ζητά από τους παίχτες να αλλάξουν τις συνήθειές τους, τοποθετώντας ένα ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού, ή να τζιράρουν τα χρήματα που κέρδισαν, προκειμένου να είναι σε θέση να προχωρήσουν σε ανάληψή τους. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τοποθετήσουν ένα οποιοδήποτε στοίχημα στην αγορά του 1Χ2 και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, προκειμένου να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη.

 

Με λίγα λόγια, όσοι εκμεταλλευτούν την προσφορά της μηδενικής γκανιότας που ανακοίνωσε ο Stoiximan θα έχουν τη δυνατότητα να δώσουν αυξημένη αξία στα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν στον αποψινό αγώνα της Bundesliga ανάμεσα σε Αμβούργο και Φράιμπουργκ.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία