Αυξημένες αποδόσεις σε Γαλλία και Αγγλία ανακοίνωσε η στοιχηματική εταιρία Goalbet

Μια αυξημένη απόδοση αποτελεί τον ιδανικότερο τρόπο για να εξασφαλίσει κανείς περισσότερα κέρδη από αυτά που δικαιολογεί το ρίσκο του και η στοιχηματική εταιρία Goalbet έχει φροντίσει σήμερα να ανακοινώσει πολλές περισσότερες, χάρη στο γεγονός ότι προσφέρει με 0% γκανιότα δύο επιλεγμένους αγώνες σε Γαλλία και Αγγλία. Οι δύο επιλεγμένοι αγώνες προσφέρονται με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2 και υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικότερα, η Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, έχει αυξήσει τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 δύο επιλεγμένων σημερινών αγώνων: αυτού ανάμεσα σε Σεντ Ετιέν και Ναντ, που διεξάγεται στο πλαίσιο της γαλλικής Ligue 1, και αυτού ανάμεσα σε Κάρντιφ και Γουλβς, που διεξάγεται στο πλαίσιο της αγγλικής Premier League. Και οι δύο αγώνες προσφέρουν ευκαιρίες για διεκδίκηση περισσότερων κερδών χωρίς περισσότερο ρίσκο.

 

Έξι αυξημένες αποδόσεις σε δύο αγώνες

Κάθε παίχτης μπορεί να εκμεταλλευτεί τη σημερινή προσφορά στο έπακρο, στοιχηματίζοντας και στους δύο αγώνες. Ωστόσο, υπάρχει και η δυνατότητα στοιχηματισμού μόνο σε έναν από τους δύο. Σε κάθε περίπτωση, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 των επιλεγμένων αγώνων. Εφόσον καλύψουν αυτή τη σημαντική προϋπόθεση και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, τα κέρδη που θα εισπράξουν θα είναι αυξημένα, χάρη στις αυξημένες αποδόσεις.

Επιπλέον, τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν οι νικητές θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

Οι αποδόσεις που υπόσχονται τα αυξημένα κέρδη στην αγορά του 1Χ2 των δύο σημερινών επιλεγμένων αγώνων σε Γαλλία και Αγγλία, τέλος, έχουν διαμορφωθεί ως εξής: στον πρώτο αγώνα, η νίκη της Σεντ Ετιέν συνοδεύεται από απόδοση 2.13, η ισοπαλία από 3.42 και η νίκη της Ναντ από 4.13, ενώ στον δεύτερο αγώνα, η νίκη της Κάρντιφ συνοδεύεται από απόδοση 3.82, η ισοπαλία από 3.27 και η νίκη της Γουλβς από 2.29.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία