Λα Κορούνια – Βαλένθια με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Μετά από ένα έντονο και γεμάτο στοιχηματικές ευκαιρίες Σαββατοκύριακο, οι επιλογές των παιχτών που επιθυμούν να στοιχηματίσουν στο ποδόσφαιρο είναι λιγότερες. Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον και σήμερα. Άλλωστε, κάποια από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης συνεχίζονται και περιλαμβάνουν σημαντικούς αγώνες στο πρόγραμμά τους.

 

Ένα τέτοιο πρωτάθλημα είναι και το ισπανικό, η Primera Division, στο πλαίσιο της οποίας έρχονται απόψε στις 21:45 αντιμέτωπες η Λα Κορούνια και η Βαλένθια. Ο αγώνας μπορεί να χαρακτηριστεί ντέρμπι, λόγω των αποδόσεων, και η προσφορά της νόμιμης εταιρίας στοιχήματος Stoiximan έρχεται να αυξήσει ακόμη περισσότερο αυτές της αγοράς του 1Χ2.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan διατηρεί 0% γκανιότα στον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Λα Κορούνια και Βαλένθια, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις θα έπρεπε να έχουν μειωθεί, λόγω της επιβολής της γκανιότας, της προμήθειας που διατηρεί ο Stoiximan, μειώνοντας ελαφρώς τις αποδόσεις. Αφού, όμως, η γκανιότα βρίσκεται στο 0%, οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Χάρη στην προσφορά του, λοιπόν, ο Stoiximan ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στον αγώνα της Primera Division: 3.08 για νίκη της Λα Κορούνια, 3.40 για ισοπαλία και 2.60 για νίκη της Βαλένθια. Οι αποδόσεις ξεχωρίζουν ανάμεσα στις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, χάρη στην απουσία της γκανιότας – οι υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα στον σημερινό αγώνα.

 

Τα αυξημένα κέρδη, όμως, θα βρεθούν στους λογαριασμούς των παιχτών, εφόσον πρώτα απ’ όλα τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξη του Λα Κορούνια – Βαλένθια. Επιπλέον, όπως είναι φυσικό, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, προκειμένου να εξασφαλίσουν το οποιοδήποτε κέρδος.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία